zondag 15 mei 2016

Vandaag en morgen eventjes niet...

Ik ben graag druk, ik heb graag altijd wat om handen. En dat het druk was dit jaar, dat is nog maar een understatement. Mijn lichaam heeft het voor het moment een beetje opgegeven. Terwijl ik dit typ, lig ik met migraine in bed. Het zou misschien beter zijn om mijn ogen wat rust te gunnen in plaats van naar dit overbelichte computerscherm te staren maar ik wil dat jullie weten waarom er vandaag en morgen geen artikeltje zal online komen.Ik heb nog niet veel dagen van mijn normale uploadschema gemist. Altijd stond er mooi een artikeltje klaar op de tijdstippen die jullie gewend waren. Ik ben geen fulltime blogger en dat ziet er de komende jaren ook nog niet naar uit dat ik dat zal worden, ├╝berhaupt dat ik het OOIT wordt. Ik studeer nog naast deze hobby en voor het moment vraagt mijn studie even alle aandacht. Mijn eindwerk moet donderdag binnen en er moet nog zoveel aan gebeuren aangezien ik de laatste 2 weken nog bergen werk heb bijgekregen dat verwerkt moest worden. Natuurlijk hebben jullie aan deze informatie niks maar om een lang verhaal kort te maken : ik had even geen tijd meer om nog wat artikels op voorhand te maken. Ik heb het heel het jaar goed kunnen volhouden om artikels op voorhand te kunnen schrijven. Dit jaar heb ik pas de echte betekenis van het woord 'multitasken' ondervonden want soms werd het gewoon even moeilijk om alles gedaan te krijgen.

Maar vandaag heeft mijn lichaam aan de noodrem getrokken. Druk zijn, is leuk maar niet haalbaar als je 24/7 onder druk staat. Ik heb nachten gehad waar ik niet meer dan 6 uurtjes slaap kreeg maar ik wel heel de dag moest presteren. Dat vreet aan je, niet alleen emotioneel; ook je energie gaat pijlsnel naar beneden. En dat voel ik voor het moment ook. Ik heb geen energie meer op overschot om nog iets anders te doen dan aan mijn eindwerk te schrijven : het MOET gewoon af. Ik stel nooit graag mensen teleur, dat ligt niet in mijn aard en toch heb ik het gevoel dat ik jullie, lieve lezers van me, even in de steek laat. Maar deze keer moet ik even prioriteiten stellen en gewoon even tot woensdag goed doorschrijven. Daarna neem ik een week 'vakantie' om even bij te komen en terug met hartelust te bloggen en dingen te doen die ik leuk vind tot de finale eindsprint. Het artikeltje van volgende woensdag staat wel al ingepland, dus dat krijgen jullie sowieso te lezen !

Brand een kaarsje voor me !

Stay gorgeous !

Anke

2 opmerkingen:

  1. Migraine sucks! Ik wens je veel succes met de laatste loodjes van je thesis en vooral ook dat je je snel weer beter voelt!
    x.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel, ik ga mijn uiterste best doen ! x

    BeantwoordenVerwijderen