maandag 27 juni 2016

MayBeauty Incredible Face Mask

Thesisdrukte staat zowat gelijk aan stress. En van stress krijg ik puistjes. Damn! Iets wat we niet willen, toch? Buiten de stresspuistjes heb ik ook vaak last van mee-eters, vooral op mijn neus en kin. Kleimaskers zijn ideaal voor een vette huid aangezien ze echt de talgproductie verminderen en zo dus ook puistjes en mee-eters voorkomen. MayBeauty contacteerde me een aantal weken geleden om te vragen of ik hun gezichtsmasker wilde testen, tegen mee-eters en andere onzuiverheden. Natuurlijk wilde ik dat. Let's review!


Dit masker heet The Incredible Face Mask en is een kleimasker. De webshop verkoopt nog andere maskers, ideaal voor verschillende huidtypes en welke behoefte je huid nodig heeft. Zo hebben ze ook een Pore mask, om je porïen eens grondig te reinigen en zelfs een Gel mask om dode huidcellen te verwijderen. Welke je ook kiest, je kan ze krijgen in de webshop. Er zijn verschillende pakketjes te koop, gaande van 5 kleimaskers met borstel tot 32 gezichtsmaskers alleen (voor als het masker je meteen verkocht heeft gemaakt en je je er niet genoeg van kan krijgen!).


Ingrediënten : Diepzeemodder - Triethanolamine - carbomeer - glycerine - polyvinylalcohol - natrium alganite - ethylalcohol - Germall plus.

Nu het masker zelf. Ik ben hele grote fan van kleimaskers (zoals ik al zei: ze zijn goed voor mijn huid) en al zeker als ze peel off zijn. Ik heb in het verleden al een aantal peel off maskers gebruikt, het ene al wat beter dan het andere. Vooral als ze een lange droogtijd nodig hebben, is het lastig om ze goed eraf getrokken te krijgen en blijft er een groot deel gewoon op je gezicht achter. Maar soit. Het masker is een soort gelei-achtige substantie, een pikzwarte gel komt tevoorschijn. Je kan 'em met je handen aanbrengen maar voor een betere applicatie, zou ik je toch de kwast aanraden. Door de vorm brengt het masker nu eenmaal zoveel beter aan. En of het masker goed aanbrengt! Ik heb 'em nu op de plaatsen aangebracht die bij mij het meest vettig worden; zoals het voorhoofd, neus en kin. Daar krijg ik dan ook het meeste puistjes en mee-eters (en die wil ik weg!).

Ga zo eens naar de bakker, haha!

Een 15-tal minuutjes laten drogen (terwijl je een boek leest of je een serietje opzet). Je voelt het een klein beetje trekkerig worden, maar dat heb ik bij de meeste maskers wel. Betekent gewoon dat 'ie goed droogt. Natuurlijk, le moment suprême ! Het masker eraf halen. Dat ging verbazend vlot! Zoals ik al zei: ik heb voordien een aantal andere maskers geprobeerd waar je echt zat te klungelen om alles eraf te halen. Hier moet je gewoon het begin vinden en trek je het masker er compleet af. En blijft er misschien dan nog een beetje achter, dan kan je gewoon met een nat washandje het overige eraf halen. Wat er uit mijn poriën kwam, wil ik jullie niet laten zien (echt te smerig voor woorden gewoon) maar dat betekent wel dat het masker goed zijn werk gedaan heeft. Even je gezicht insmeren achteraf (klei droogt je huid namelijk toch een beetje uit). Resultaat: een gladde huid en schonere poriën. Het wordt aangeraden om zo'n masker 1-2 per week te gebruiken voor het perfecte resultaat. Daar heb ik helaas niet altijd de tijd voor maar 1x per week is al een goed begin. Jep, ik ben erg onder de indruk van dit masker !

Het Incredible Face Mask kan je vinden in de webshop van MayBeauty voor €25 voor 5 maskers en de kwast.

En er is nog meer ! Ik mag jullie korting geven op jullie bestelling ! Gebruik de code 'passionbeautymask30' om 30% korting te krijgen op je bestelling en geniet mee van dit leuke of al de andere maskers in de webshop.

Gebruik jij veel gezichtsmaskertjes?

Stay gorgeous !

Anke

1 opmerking:

  1. Pfff, ik gebruik zelf te weinig maskers. Probeer het wel één keer per week, maar uiteindelijk schiet het er altijd wel bij in.

    BeantwoordenVerwijderen