zondag 24 juli 2016

Beautynieuws !Normaal gezien is de zomervakantie de rustigste periode qua persberichten en productlanceringen. Logisch ook, iedereen is met vakantie en de productie van de herfstcollecties begint stilletjes aan op gang te komen. Daarom zal het je ook niet verbazen dat er al wat herfstgerelateerde producten zullen voorbij komen in de post van vandaag (ook al zitten we nog in de ontkenningsfase dat het binnen een maandje al terug herfst is?). Kijk je mee ?


1. Nivea Make-up Remover onder de douche - €4,99
Ik weet niet hoe het bij jullie zit maar ik heb nooit echt zin om 's avonds mijn make-up eraf te halen voor ik in de douche spring. Het zal wel aan mij liggen maar ik wil gewoon 's avonds zo snel mogelijk klaar zijn zodat ik mijn bed in kan duiken (want elke minuut slaap is een gewonnen minuut!). Resultaat: als ik mascara opheb, ben ik gegarandeerd een panda. Daar heeft Nivea iets op gevonden: de make-up remover voor onder de douche. Een zachte reinigingsmelk die toch alle make-up er netjes afhaalt. Een schot in de roos, al zeg ik het zelf! Verkrijgbaar bij Kruidvat, Di en de betere supermarkt.


2. Nivea 3-in1 micellaire reinigingsdoekjes - €3,99
We kennen allemaal tegenwoordig micellair reinigingswater, hét product van de afgelopen jaren. Niet alleen reinigt het grondig je gezicht en zorgt het ervoor dat geen enkele onzuiverheid terug te vinden is, ook is het gewoon heel makkelijk in gebruik. Ook kennen we allemaal de reinigingsdoekjes wel: meestal met veel alcohol, wat slecht is voor je huid. Als we nu de alcohol eens vervangen door micellair water? Jep, you guessed it; Nivea dacht daar ook aan! Niets makkelijker dan zo'n doekje te nemen en je make-up eraf te halen als je écht geen zin hebt om heel je avondroutine te doorlopen.

3. Kruidvat Spa Secrets - Magic of Brasil
De producten van Kruidvat Spa Secrets waren een echte hit toen ze net uitkwamen. Ze deden me een beetje denken aan de producten van Rituals maar dan een pak goedkoper. Aangezien deze lijn zo goed scoorde, brengt Kruidvat nu een nieuwe uit : Magic of Brasil. In deze geur kan je een scrub, shower foam, shower nectar, body oil en body oil-and-cream terugvinden. De geur ? Fruitig ! Een beetje Rio in je badkamer !


Body scrub - € 3,99
Shower Foam - € 3,99
Shower Nectar - € 2,99
Body Oil - € 4,99
Body Oil-and-Cream - €4,99

4. Only You Chic Palette - €16,95
Een eerste item voor de herfst: het Chic Palette van Only You. De vorm van een clutch maar de inhoud is helemaal anders: 30 oogschaduws, 10 lipglossen/lipsticks en 5 gel eyeliners. Het formaat is perfect om mee te nemen op reis! Door de verschillende producten die je in het palet kan vinden, is het een leuk idee om als cadeau te geven. Te koop bij Ici Paris XL vanaf 22 augustus.


5. Essence 'Contourious' Collectie
Contouren, highlighten : het is een fenomeen dat maar blijft terugkomen. Goede producten vinden om het te doen is 1 ding, ze in de juiste kleur vinden is een ander. Essence komt met een hele collectie uit, speciaal om te contouren en te highlighten.

Cream Contour Palette - €2,35

Highlighting stick - €1,88


Sculpting Powder Palette - €2,35
Strobing Duo Highlighter - €2,35

Lip Contour & Colour - €2,16


Stay gorgeous !

Anke

1 opmerking: