maandag 25 juli 2016

Rimmel Volume Colourist Mascara

Een mascara die je wimpers semi-permanent kleurt? Dat wil ik zien! De nieuwe Rimmel Colourist mascara is zo eentje. Deze mascara belooft om je wimpers week na week donkerder te maken. Ik MOET gewoon elke dag mascara aanbrengen, anders spreken mijn ogen niet. Ik heb hele korte wimpers waar de krul er amper in blijft. Erger nog: ze zijn blond dus zonder een likje mascara lijkt het alsof ik niet eens wimpers heb, haha! Dus als ze wat langer donkerder gekleurd zouden blijven, zou ik misschien minder mascara nodig hebben? Ik testte deze mascara met veel plezier voor jullie uit!


Ik wist niet wat ik precies van het borsteltje moest verwachten. De mascara belooft volume en kleur. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Als ik aan volume denk, denk ik aan een iets dikker borsteltje om echt aan de basis van de wimpers een goede lift en dikte te geven. Dit borsteltje is eerder een kegelvorm: breed aan de basis maar fijner naar het einde toe. Op zich wel heel handig om mee te werken, zeker met mijn kleine oogjes.


Het belangrijkste voor mij: het resultaat. Ik heb hele koppige wimpers en er zijn maar een paar mascara's die echt werken. De rest zitten eerder in de 'goede basic mascara' categorie. Ik zoek vooral lengte, volume is niet zo'n prioriteit, maar het is wel altijd mooi meegenomen als dat ook zou kunnen. Eerst even het volume. Een likje mascara doet bij mij al wonderen: ik heb het echt nodig om mijn ogen te doen spreken. Helaas kan ik hier maar weinig volume ontdekken. Zelfs na 2 laagjes zie je nog geen verschil. De kleuring?  Mijn wimpers zijn inderdaad donker gekleurd ! En na de test met micellair water blijft de kleur er nog altijd op zitten. Verwacht geen wauw-effect, dat is niet het geval. Als je van jezelf mooie, lange, gekrulde wimpers hebt; is dat effect misschien nog iets sterker. Bij mij zijn mijn korte wimpers is het effect minimaal, ze zijn gewoon ietsje donkerder.Een mascara met een dubbel gevoel, eerlijk gezegd. Een goede basic mascara maar een wauw-effect geeft hij me toch niet. De kleuring is wel mooi meegenomen maar geeft bij mij helaas maar een minimaal effect. Jammer!

De Rimmel Volume Colourist mascara kan je vinden bij Kruivat en Di voor €14,99.

Wat denk jij : zijn geld waard?

Stay gorgeous !

Anke

3 opmerkingen:

  1. Jammer dat deze voor jou niet goed werkt. Ik combineer deze zelf graag met degene die ik heb van Givenchy...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind deze niet mooi. Probeer anders een keer de Iconic Overcurl van Dior, heel goed is die!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb nu al 3 mascara's van Rimmel getest en elke keer opnieuw stellen ze me teleur. Mijn wimpers en die mascara's zijn geen match helaas :)

    BeantwoordenVerwijderen