zondag 31 juli 2016

Persoonlijk: Update

Morgen komt er een Snapshot online en normaal gezien zou ik geen 2 persoonlijke artikels na elkaar online zetten. Maar het is al even geleden dat ik nog een geschreven persoonlijk artikel heb geplaatst en aangezien ik de regels op mijn blog beslis, ga ik ze vandaag eens breken, haha! Er zijn gewoon een paar dingen die ik jullie wil vertellen om jullie zo een beetje up to date te houden van alles. En wat beter om op een zondag even bij te babbelen ? Let's go !


De wereld staat even op mijn kop nu. De video over mijn nieuw avontuur werd zo goed onthaald, dank je wel daarvoor! Ik had niet echt gedacht dat er negatieve commentaar op zou komen, maar je weet nooit natuurlijk, haha ! Dat gezegd zijnde: nog een maandje. En het begint serieus te kriebelen nu. Al de vereiste papieren zijn in orde, nu is het enkel nog afwachten naar de dag van vertrek. Het enige nadeel: wat neem je mee? Ik mag in totaal 23 kilo meenemen wat voor 6 maanden echt NIKS is. Het is daar warm in de winter dus hele dikke wintertruien kan ik thuis laten (scheelt weer in bagage) maar dan nog... Het is nog wat puzzelen, de inpaklijst begint al wat vorm te krijgen en nog heb ik schrik dat ik iets belangrijks zal vergeten zoals opladers of belangrijke documenten. Maar ik heb er zin in. Zin in het avontuur dat me te wachten staat, zin om nieuwe mensen te leren kennen van over heel de wereld, zin om de cultuurshock te voelen eenmaal ik daar ben. Uiteraard ga ik het thuisfront enorm missen, no doubt. Maar het avontuur lonkt en ik wil er zoveel mogelijk van genieten. Voor de allereerste keer Kerstmis en Nieuwjaar daar vieren, Thanksgiving en zelfs mijn 24ste verjaardag. Momenten die ik moet vastleggen om nooit meer te vergeten.

Buiten dat dat me te wachten staat, ben ik nog mooi aan het werken. Waar ik de vorige jaren maar 1 maand vakantiewerk deed, verdubbel ik het dit jaar. Ik probeer nog zo veel mogelijk ervaring op te doen voor ik naar Amerika vertrek, aangezien ik achteraf begin met solliciteren en ik elke ervaring mooi op mijn CV kan zetten. Ik werk nog steeds op mijn 'thesisplaats', nu weliswaar aan het project van mijn klasgenoot. Ik heb het deze maand met hem gedaan, morgen sta ik er alleen voor aangezien hij maar voor een maandje kwam werken. Het is hard werken aangezien er zo'n 600 stalen verwerkt moeten worden, dus veel tijd om achter mijn bureau te zitten, is er niet. En dat heb je misschien al wel aan mijn blog gemerkt. Ik probeer zo ver mogelijk vooruit te schrijven maar dat lukt nu eenmaal niet altijd. Als ik thuiskom, heb ik ook graag even een pauze. In het weekend zijn er allerlei activiteiten en familiegelegenheden die ook voorrang krijgen. Maar ik doe mijn best: ik ben een duizendpoot, kan multitasken dus dat doen we nu ook gewoon! Suggesties voor artikels/filmpjes zijn altijd welkom, ik werk er graag aan!

Ik hoop dat jullie vakantie al schitterend verlopen is. Gezellig wat festival afgeschuimd, op vakantie geweest of gewoon gezellig thuis gezeten met vrienden en familie. Hoe je ideale vakantie er ook uitziet, ik wens je een superleuke 2de maand toe, vol met leuke activiteiten waar je herinneringen van kan maken. Ik weet dat ik dat ook ga doen.

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten