zondag 28 augustus 2016

Palmolive Skin Garden Mirabelle Douche Marmelade Scrub

Op dit moment klinkt een tijdje onder een koude douche staan, heerlijk. Vooral met dit warme weer zweet ik me kapot en is wat verkoeling meer dan welkom. Mijn Virgin Mojito douchegel is op - spijtig- en ik had dringend een nieuwe nodig. Ik ben beautyblogger dus ik koop amper nog eens hetzelfde opnieuw. Het beautybloggersgen in mij doet me nieuwe dingen kopen om uit te testen. Toen ik deze kreeg in een goodiebag werd mijn aandacht getrokken naar het woordje 'marmelade'. Marmelade is toch zoiets als confituur ? Een confituur voor je lichaam mét scrubdeeltjes? Een interessante combinatie. Deze ging in de test!


Palmolive is een merk waar ik wel redelijk goede ervaringen mee heb gehad. We hebben thuis al meerdere douchegels van hen gekocht en telkens deden ze hun job zoals het moest. Dat deze marmelade in de goodiebag zat, was een hele nieuwe wending aan onze Palmolive-ervaring. Andere douchegels van hen waren eerder een crème; deze was inderdaad meer jelly (maar daarom niet minder slecht). Dat een douchegel gecombineerd wordt met een scrub is zoals een 2-in-1: aan de ene kant worden al de dode huidcellen verwijderd en anderzijds ben je direct gewassen. Handig!




De scrubdeeltjes zijn niet te groot waardoor ze niet zo ruw zijn voor de huid. Merk natuurlijk wel op dat als je deze douche gel dagelijks moest gebruiken, dat deze kleine deeltjes ook het aangenaamst zijn. We willen niet dat ons vel eraf wordt gescrubd. Na het douchen voelt je huid zalig aan. Even je huid insmeren en je voelt je helemaal als herboren. En de geur ? Een zoete maar toch frisse toets, ideaal om je vakantiegevoel nog een klein beetje langer vast te houden. Als dat niet goed klinkt?

De Palmolive Skin Garden Douche Marmelade Scrub kan je vinden bij de supermarkt voor €3,99.

Wat denk jij van dit concept ?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten