maandag 29 augustus 2016

Blogger Dilemma TAG

Bij Vera Camilla zag ik een hele leuk TAG voorbij komen: de Blogger Dilemma TAG. Dilemma's zijn er altijd: in het gewone leven, op vlak van school maar dus ook op vlak van het bloggen. Beslissingen nemen is niet mijn sterkste kant dus deze TAG is wel een uitdaging voor me. Benieuwd naar de antwoorden ?Nooit meer tekst of nooit meer foto's op je blog ?
Ze zeggen wel dat een beeld meer dan duizend worden zegt, maar toch blijf ik woorden belangrijk vinden. Woorden kunnen goed uitleggen hoe je je voelt, hoe je dingen ziet. Een foto is een momentopname en is daarom moeilijk om alles wat je wilt tonen, juist weer te geven. 

Altijd een huilbui als je je blog bezoekt of altijd 30 minuten moeten wachten op je blog ?
Geef mij maar die 30 minuten dan. Anders loop ik elke dag met opgezwollen rode ogen rond. Geen zicht.

Je blog bestaat grotendeels uit advertenties of je kan niet meer reageren op achtergelaten reacties.
Dan zou ik het liefst niet meer reageren op reacties. Als heel mijn blog moest volstaan met advertenties, dan leest geen kat het nog aangezien het zó onoverzichtelijk zou zijn. Ik zorg wel voor alternatieven dan dat ik op jullie berichtjes zou kunnen reageren; waar een wil is, is een weg! 

Geen social media of geen mailbox?
Doe de mailbox dan maar weg! Er zijn verschillende manieren om met mij in contact te komen via social media, dus keuze genoeg dan!

Je foto's zijn enorm wazig of je hebt witregels tussen je zinnen ?
Witregels zijn inderdaad wel enorm lastig om te lezen maar wazige foto's ... Daar krijg ik zelf hoofdpijn van. Beslissing is snel gemaakt dan !

Je artikel blijft maximaal 12 uur staan op je blog of je mag maar maximum 2 uur per week bloggen.
Ooh, dit is een moeilijke ! Twee uur bloggen lijkt me zo weinig maar als ik me een volle 2 uur kan concentreren, kan ik wel veel gedaan krijgen. Aan de andere kant : eenmaal een artikel geschreven en gelezen, staat het ook op mijn blog voor mensen die er daarna specifiek naar op zoek zijn. Maar ik moet natuurlijk wel kunnen schrijven zodat er artikels op mijn blog verschijnen... Dan kies ik toch maar die 2 uur per week.


Je mag niks persoonlijks kwijt op je blog of je lay-out is helemaal wit.
Ik vind persoonlijk zijn heel belangrijk op mijn blog. Mijn lay-out is ook kind of wit nu maar ik zou het niet over mijn hart krijgen om gewoon reviews te schrijven en that's it. Laat de lay-out dan maar simpel zijn en het persoonlijke behouden.

Wordpress en Blogger houden geen spam tegen of je Bloglovin werkt niet.
Bloglovin is leuk maar heb het gevoel dat het minder aan belangstelling begint te krijgen. Spam daarentegen steekt meer en meer de kop op dus als dat zou tegengehouden worden, dan graag !

Je artikelen moeten altijd rijmen of je hoort alleen maar negativiteit in je hoofd als je een artikel schrijft.
Ik ben slecht in rijmen maar als ik altijd negativiteit zou horen weerklinken in mijn hoofd, dan zou ik er - om eerlijk te zijn - aan onderdoor gaan. Laat mij dan gewoon maar wat meer moeite doen om die artikels te doen rijmen, moet wel lukken !

Je moet reclame maken over je blog aan iedereen die je spreekt of je moet elke dag een shirt aan met 'Bezoek mijn blog'. 
Ik zou tegen iedereen waarmee ik een praatje maak, er wel iets van zeggen. Altijd dezelfde T-shirt aandoen, is ook geen zicht, haha! En tegenwoordig floep ik het er toch eens (onbewust) uit dat het eigenlijk niet zo'n heel groot verschil meer maakt.

Dit was een enorm leuke TAG om te doen ! Ik heb over sommige vragen echt goed zitten nadenken (ik zei het al dat ik niet de beste ben in beslissingen nemen ...). Bloggers : feel free om 'em over te nemen !

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten