zondag 21 augustus 2016

Welke producten waren een re-buy ?

Ik test heel veel producten uit. Soms bevallen ze mij, soms ook niet. Diegene die me niet bevallen, geef ik weg als ik weet dat anderen er nog plezier uit kunnen halen; het andere deel gooi ik weg. De producten die me wel bevallen, probeer ik verder op te gebruiken. Als beautyliefhebber een product opgebruiken, is een wonder. Het voelt aan als een echte overwinning. Maar wat als dat ene product nu net opgenomen is in je dagelijse routine? Kan je dan nog zonder? Zo heb ik een aantal producten waar ik absoluut niet meer zonder kan en die ik MOET hebben. En ja ... Die heb ik dan ook dikwijls opnieuw gekocht.Het eerste - en ik denk dat iedereen dat ondertussen wel weet - is het Micellair reinigingswater van Garnier. Ik kan gewoon echt niet meer zonder dat spul. Ik had ooit eens dringend een goede make-up remover nodig en deze was toevallig net op de markt. Ik heb sindsdien geen andere meer gebruikt. Gek om te zeggen, dat ik eigenlijk echt al jaren dezelfde gebruik. En ik kocht 'em opnieuw. En opnieuw. En ik gebruik 'em nog steeds. Ik raad 'em aan aan vriendinnen want het is gewoon echt een fijn reinigingswater. Het haalt én je make-up eraf (zelfs waterproof!) én verzacht de huid én laat geen trekkerig gevoel achter. That's all I need. Geen 596523 reinigingsstappen voor je gaat slapen; 1 product en het is geklonken.


Het 2de product - ook geen verrassing lijkt mij - is de Prime & Fine Mattifying Powder van Catrice. Van deze poeder heb ik ook al een aantal doosjes versleten. Van andere poeders ga ik enorm hard glanzen gedurende de dag. Maakt niet uit of ik er al dan niet een primer onder draag; maakt niet uit of ik er al dan niet een matterende foundation onder draag. Het helpt gewoon niet. Deze is én goedkoop (te koop bij Kruidvat) én doet zijn job schitterend; wat resulteert in steeds de nieuwe aankoop er van. And guess what ? Ik heb al weer pan geraakt bij mijn huidige poeder. Zo fijn!

Kruidvat kwastenreiniger. Mijn kwasten gebruik ik dagelijks. Ik kan niet meer zonder. Je make-up aanbrengen zonder kwasten is ook oké, maar voor oogschaduw heb ik toch liever mijn kwasten in de aanslag. Uiteraard moeten ze om de zoveel tijd ook gewassen worden. Ik reinig ze tussendoor met een kwastenreiniger. Vroeger waren ze heel exclusief en nogal redelijk duur, tegenwoordig vind je ze overal en dat voor een heel zacht prijsje. Hema heeft er maar dus ook Kruidvat. Gewoon snel even je kwasten reinigen en je kan ze al onmiddellijk terug gebruiken. Een aanrader.


Ik koop niet vaak mascara's opnieuw omdat ik nog steeds op zoek ben naar de right one maar eentje heb ik al geregeld eens opnieuw gekocht: Maybelline The Rocket Mascara! Dat wil al wel wat zeggen. De meeste mascara's zijn het zo net niet: ofwel geven ze me lengte een geen volume, ofwel brokkelen ze gedurende de dag af en loop ik met zwarte vegen onder mijn ogen zonder dat ik het zelf weet... Tot ik deze van Maybelline tegenkwam. Deze had het allemaal: lengte, volume, separatie én budgetproof. Een mascara naar mijn hart. Dus als ik in de winkel sta te twijfelen over welke mascara ik deze keer mee naar huis moet brengen, dan is deze altijd een goed idee !

Welke producten heb jij al eens opnieuw gekocht ?

Stay gorgeous !

Anke

1 opmerking:

  1. Ik ben benieuwd naar die poeder van catrice, ga ik onthouden.

    BeantwoordenVerwijderen