maandag 22 augustus 2016

Beautynieuws !


Het einde van een nieuwe maand, wat voor mij zoveel betekent als een nieuw Beautynieuws dat moet gemaakt worden. Tijdens de zomermaanden ligt het Beautynieuws een klein beetje stil aangezien het sowieso wat stiller is bij de verschillende merken (iedereen heeft recht op vakantie, right?). Nu dat de herfst er stilletjes aan aan begint te komen, worden al snel de nieuwste herfst - en wintercollecties gelanceerd. Benieuwd wat er binnenkort in de schappen te zien is ?


1. Rimmel Anniversary Collection
Kate Moss is al een tijdje het gezicht van Rimmel Londen. Wel, 10 jaar om goed te zijn ! Om dat te vieren is er een speciale Anniversary collectie gemaakt, bestaande uit 6 Lasting Finish Lipsticks (€10,99 per stuk) en 4 Super Gel nagellakken (€7,99 per stuk). Zoiets moet uiteraard gevierd worden!2. OPI Washington DC collectie - €14,95
We kennen allemaal de serie 'Scandal' wel, dat op VIJF te zien is. Niemand minder dan Kerry Washington mocht deze keer een samenwerking aangaan met OPI om er een collectie mee te maken; wat resulteerde in de herfst-wintercollectie van dit jaar. Maar er is meer ! (*) zijn de limited edition bonus kleurtjes! Uiteraard is er ook weer een mini pack verkrijgbaar met 4 kleurtjes voor €22,95. Verkrijgbaar bij Planet Parfum en de webshop van OPI.

Never a Dulles Moment - Pale to the Chief - Yank my Doodle - Freedom of Peach - (*) Inside the ISABELLEtway - Squeaker of the House

Shh.. It's Top Secret - Madam President - OPI by Popular Vote - We The Female - (*) Kerry Blossom

 CIA = Color is Awesome - Stay of the Lawn!! - Suzy, The First Lady of Nails - (*) 'Liv' in the Grey

Mini-pack (€22,95)

LE mini-kleuren (€17,20)

3. Faby 'Posh' collectie - €12,95
En als OPI met een nieuwe collectie uitkomt, dan is dat ook het geval bij Faby. De kleuren van deze Posh collectie spreken me helemaal aan voor de herfst/winter. Een goede selectie van (donkere) warme en koele tinten, met zelfs hier en daar een naturel tint. Verkrijgbaar bij Planet Parfum.


Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten