vrijdag 23 september 2016

Beautynieuws !


Ik word tegenwoordig omringd door producten die je helaas niet in België kan krijgen. Dat wil niet zeggen dat ik jullie wil onthouden van de nieuwe productlanceringen die binnenkort in België en Nederland zullen verschijnen. Hou je klaar want het zijn er een heleboel !


1. Be Creative Make-up Autumn Collection
We kunnen er niet onderuit: het is herfst. Hoe graag we ook een eindeloze zomer zouden hebben, dat gebeurt niet. De dagen worden korter, de temperaturen zakken en we ruilen de rokjes in voor de lange jeansbroeken. Ook qua make-up mogen we weer helemaal switchen naar de vampy bessenkleuren. Zoals altijd ben ik heel erg benieuwd met wat merken voor het nieuwe seizoen afkomen. Be Creative Make-up focust deze herfst op lange wimpers, mooi aangezette wenkbrauwen en een feilloze teint.

Highlighting Powder - €17,96
 Skin Genius Liquid Concealer - €14,95
Smooth & Go Blending Sponge - €9,95

 Wink & Go Coloursticks - €11,95/stuk
2. Catrice 'Kaviar Gauche' Collection
Catrice ziet het vampy deze herfst. Met de Kaviar Gauche collectie denk je best aan elegantie: donkerrood, nude en roze. Om de elegantie nog extra in de verf te zetten, is de verpakking versierd met bloemen (van afwerking gesproken!). Verkrijgbaar vanaf oktober bij Kruidvat.

Highlighter - €4,59
 Eye Shadow Palette - €4,99
 Nail Lacquer - €2,99

Lip Colour - €3,99 


3. Essence 'Me & My Umbrella' Collectie
Bij herfst hoort nu eenmaal niet echt goed weer. Regen, wind.. Dan is een paraplu zeker noodzakelijk! Essence maakte op basis van dit idee de Me & My Umbrella collectie; met onder andere matte lipsticks en grijze oogschaduw.

Matte Lipstick - €2,39
 Matte Oogschaduw - €1,99


Wenkbrow Shaper - €2,59
Blush - €3,39
Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten