vrijdag 16 september 2016

Tip van de Week : Vaseline tijdens nagels lakken

Je nagels lakken, is een hele bedoening. De ene hand kan je perfect lakken, de andere hand is een catastrofe met als grootste probleem: je hebt meer nagellak naast je nagels gelakt dan erop. Ik had al eerder een trucje gepost om ervoor te zorgen dat je achteraf al de naast-geschilderde-nagellak kwijt bent (klik hier voor dat artikeltje). Het enige nadeel van dat trucje ? Je moest er zeker van zijn dat je nagellak echt goed droog was. Soms heb je gewoon de tijd en het geduld er niet voor. Daarom dit trucje : vaseline!


Geloof het of niet: vaseline is goed voor zowat alles. Droge lippen ? Vaseline. Hakken die pijn doen ? Vaseline. En nu dus ook bij je nagels lakken. Wat je doet? Voor je begint te lakken, smeer je wat vaseline rond je nagel. Het zorgt eigenlijk voor een barrière tussen je huid en de nagellak. Nagellak blijft niet goed zitten op 'vettige' ondergronden (daarom dat je ook altijd eerst je handen moet wassen zodat de natuurlijke olieën van je handen je manicure niet kunnen verwoesten). Aangezien de nagellak dan alleen op je nagel blijft zitten, kan je de rest er mooi rond wegvegen. Ideaal als je snel ergens heen moet maar je geen tijd hebt om echt nauwkeurig te zijn met je nagellak.

Ga jij deze truc volgende keer proberen?

Stay gorgeous !

Anke

1 opmerking:

  1. Deze truc ga ik zeker proberen! Ik lak best wel netjes maar toch, je weet het maar nooit. Later verpest ik het altijd als ik het weg wil halen dus beter zo.

    BeantwoordenVerwijderen