woensdag 14 september 2016

Urban Decay 24/7 Glide On Eye Pencil 'Perversion'

Het bekendste oogpotlood van heel beautywereld. En eindelijk mag ik zeggen dat ik 'em ook geprobeerd heb. De Urban Decay 24/7 Glide On Eye Pencils zijn zowat het cultproduct. Ik begon verscheidene jaren geleden met make-up en toen waren ze al zo'n grote hype. Zoveel jaar later kan ik er zelf mijn mening over geven: is dit nu echt zo'n geweldig oogpotlood of is het de hype helemaal niet waard ?



Dit is de waterproof versie. Ik heb altijd een haat-liefde relatie gehad met oogpotlood. Niet per sé met het product zelf, wel met de vorm. Ik breng heel graag eyeliner aan. Ik heb periodes gehad waar ik alleen potlood gebruikte totdat ik de gel variant leerde kennen. Toen heb ik jaren alleen maar gel eyeliner gedragen. Tot ik weer vond dat het te fel was en ik zwarte oogschaduw gebruikte om een lijntje boven m'n oog te zetten. Tot zover mijn eyeliner historie. Met potlood heb ik al vaak in mijn oog gestoken als de kohl te klein werd en ik een deftig lijntje wilde trekken. Daarbovenop heb ik nog een 2de argument voor mijn haat-liefde relatie met oogpotlood: je brengt het 's morgens aan en - bij mij toch tenminste - verdween het lijntje gedurende de dag. Niet fijn! Met de waterproof variant hoopte ik dat hij een beetje een langere houdbaarheid zou hebben. Dus ik heb niet het bekende Zero potlood maar Perversion, zwarter dan zwart.



Ik heb al jaren geen echt potlood meer gebruikt omdat ik het vervelend vind. Sinds dat er zo'n twist systemen bestaan in oogpotlood, koop ik liever die eyeliners zodat je geen gedoe hebt met slijpen. Maar deze wou ik gewoon echt graag uitproberen dus maakte ik daarvoor een uitzondering. Ik kocht altijd potloden van Catrice, NYC of Hema omdat ik die fijn vond werken. Echter waren ze wat stroef en brachten ze soms moeilijk aan. Deze van Urban Decay is ietsje duurder en dat zie je ook aan de kwaliteit: deze is romig en glijdt over je oog. Uitblenden is een eitje totdat je een smokey effect krijgt. Eenmaal 'geset', gaat de eyeliner geen kant meer op. I like ! Je kan wel zeggen dat ik fan ben van dit oogpotlood. Alleen het slijpen is uiteindelijk nog een minpuntje. Als Urban Decay nu voor een twistsysteem zou zorgen, dan zou dat perfect zijn!


De Urban Decay 24/7 Glide On Eye Pencils Waterproof kan je vinden bij Sephora.fr voor €19,90 en zijn verkrijgbaar in 6 tinten.

Vind jij dit potlood de hype waard?

Stay gorgrous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten