vrijdag 21 oktober 2016

Moroccan Oil Intens Hydrating Hair Mask

In mijn vlog zei ik het al: ik zit dichtbij de zee, de zon schijnt hier volop en mijn haar is gekleurd. De beste factoren om je haar naar de knoppen te helpen. Tenzij... Je het goed behandeld met de beste producten. Ik heb hele goede producten mee naar Amerika gebracht om mijn haar te wassen en te verzorgen met conditioner; toch mistte ik nog iets. Elke zondag was vroeger bij mij een me-time dagje: nagels lakken, maskertje voor haar en gezicht etc. Een haarmasker heb ik niet meegebracht maar mistte ik op zich wel aangezien het wonderen doet voor je haar. Ik ging bij Sephora binnen aangezien ze daar Moroccan Oil verkopen en kwam met het Hydrating Hair Mask buiten.


Dit merk is al jaren enorm populair bij verschillende kappers en haarstylisten omdat het nu eenmaal goed is. Marokkaanse olie staat erom bekend om je haar te verzorgen, te versterken en daardoor ook te laten glanzen en glad te laten aanvoelen. Laat ik dat nu allemaal nodig hebben! Mijn haar is (nog) niet in een staat waar ik het wil verstoppen. Het kan gewoon een duwtje in de rug gebruiken.


Mag ik even een kleine 'hoera!' voor de verpakking ? Andere haarmaskers die ik al gebruikt heb, waren steeds in een pot en ik haat zo'n verpakking. Je moet er steeds met je vingers in en ik vind dat gewoon zo onhygiënisch. Deze is gewoon een knijptube van 75 ml waardoor je niet alleen hygiënischer werkt maar waardoor je ook makkelijk de hoeveelheid kan controleren. Een topper op dat vlak alleszins! Laten we even de ingrediënten van dichterbij bekijken :De substantie is geen gel, maar ook geen crème. Interessant ! De geur is alleszins hemels. Hoe het aangeraden wordt om te gebruiken: een klein beetje (aka iets groter dan een doperwt) is meer dan genoeg om je haar mee te behandelen. Het masker breng je aan op handdoekdroog haar en laat je zitten voor ongeveer 5 tot 7 minuten. Met de grootte van een doperwt had ik een beetje mijn twijfels of ik al mijn haar wel bedekt zou krijgen; ik heb namelijk enorm veel en vooral dik haar. Ik heb net ietsje meer nodig dan een doperwt. Ik heb het masker ongeveer 7 minuten laten intrekken, net omdat ik zo'n dik haar heb. Even goed uitspoelen en voilà ! Resultaat? Mijn haar voelt enorm zacht en glad nadien maar dat heb ik met elk masker. Wat maakt het dan zo bijzonder? De glans en de textuur wanneer mijn haar droog was, dat maakte voor mij het verschil. Alsof ik een luxebehandeling had gehad. Ik heb nu alleen maar het masker maar beeld je eens in als je ook de shampoo en conditioner tesamen gebruikt? De producten van Morrocan Oil zijn dan misschien ietsje duurder in vergelijking met wat je in de supermarkt koopt, het is zijn geld meer dan waard.

De Moroccan Oil producten kan je vinden bij geselecteerde kappers en de gespecialiseerde haarzaken.

Had jij al van Morrocan Oil gehoord ?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten