zondag 20 november 2016

Beautynieuws !


Bijna het einde van de maand, betekent een nieuw Beautynieuws voor jullie. De feestdagen komen er natuurlijk aan zodat de meeste merken jullie met prachtige eindejaarsproducten zullen voorzien in de winkels. Er staat weer een hoop te gebeuren, ben je benieuwd ?


1. OPI Infinite Shine - 30 extra kleuren (€18,98)
De Inifinite Shine nagellakken van OPI zijn een schot in de roos. Niet alleen bevat het de kwaliteit van een OPI nagellak, het lijkt alsof je een gel manicure gehad hebt zonder dat ook te moeten ondergaan. Er bestaat al een hele lijn van deze soort nagellak maar is het niet leuker dat ook de best verkochte tinten van OPI nu ook verkrijgbaar zijn in deze vorm ? In totaal zo'n 30 tinten! Denk aan 'Lincoln Park After Dark', 'My Private Jet' en 'Vampsterdam'. Verkrijgbaar op de OPI webshop.







2. Catrice 'Victorian's Poetry' Collectie 
Victoriaanse stijl straalt klasse uit. Elegantie. Glamoureus en luxe. Catrice doet de Victoriaanse stijl alle eer aan met deze collectie die eind december in de winkels zal liggen. Vooral de lipsticks en de parels voor een prachtige highlight zijn mijn favoriet!

Eye Shadow Palette - €6,99
Matt Powder Liner - €3,99

Satin Matte Lip Color - €4,99


Highlighting Pebbles - €4,59
Satin Matte Nail Lacquers - €2,99


3. Rimmel The ONLY 1 Matte Lipstick - €11,99
Ik gebruik heel graag matte lipsticks. Het enige nadeel ? Ze drogen mijn lippen enorm uit, ook al smeer je voldoende lippenbalsem op voorhand. Niet uitdrogen maar toch goede pigmentatie en lange houdbaarheid? Dat claimt Rimmel te hebben met deze lipsticks. Verkrijgbaar bij Kruidvat en Di.

4. Sally Hansen Kerstcollectie 2016 - €11,99
Voel je de kerstsfeer al komen ? Ik alleszins wel (ook al zit ik hier met palmbomen in plaats van palmbomen, haha!). Maar ook de nageltjes mogen niet vergeten worden. Sally Hansen ziet het alleszins heel kleurrijk maar tegelijkertijd ook heel klassiek met zilver, rood en goud. En met hun bekende Miracle Gel forumule zit je natuurlijk helemaal goed ! Te koop bij Planet Parfum.


Stay gorgeous!

Anke

0 reacties:

Een reactie posten