vrijdag 8 maart 2019

Hoeveel geld is mijn gezicht waard ?

Ik heb over de jaren heen een bepaalde routine opgebouwd om mijn make-up te doen. Ik roteer maar al te graag wat producten betreft maar ik heb wel zo mijn favorieten die ik heel graag gebruik. Sommige producten zijn budgetproof, anderen zijn dan weer ietsje duurder. Vandaag nemen we het bedrag dat ik op mijn gezicht smeer eens onder de loep!


Let wel : dit is alleen make-up, hier zit geen gezichtsverzorging bij. Met gezichtsverzorging ben ik in het algemeen heel basic.

Laten we beginnen met de foundation. Mijn favoriet voor het moment (en echt geen grap) is de Rimmel Lasting Finish 25hr Breathable (€15,49) - nog steeds. Ik denk dat ik ondertussen al 3/4de opgebruikt heb, kan je nagaan. Hij is dan ook echt heel fijn. Als concealer gebruik ik de Maybelline Age Rewind (€13,99). Als poeder gebruik ik een echte budgettopper : de Catrice Prime & Fine Mattyfying poeder (€4,99). Ik heb 'em al zo dikwijls opnieuw gekocht en ben niet van plan om dat meteen te veranderen. Om mijn gezicht wat sunkissed te maken, gebruik ik deze Too Faced Chocolate Soleil bronzer (€30,99). Met blushes speel ik meestal wat maar ik gebruik er voor het moment eentje van MAC : Pinch O' Peach (€23,50). Om te contouren en te highlighten gebruik ik 1 kitje : het Catrice Prime & Fine Contour palette (€4,59).


Mijn wenkbrauwen vul ik nog steeds in het met Catrice wenkbrauwkitje (€3,99). Om mijn oogschaduw op zijn plaats te houden, gebruik ik de NYX Proof it! oogschaduwbasis (€8,30).Voor oogschaduw is het moeilijk om er een prijs op te plakken aangezien ik speel met mijn palettes en kleuren. Ik ben toch gegaan voor een palette dat ik redelijk vaak gebruik : het Tarte Tartelette In Bloom palette (€38). Als mascara gebruik ik Maybelline The Rocket (€8,49). Ik heb 'em echt herontdekt en ik weet weer waarom deze mascara een van mijn lievelingsproducten was ! Mijn lipstick is van Barry M (€6,49).

Totale prijskaartje : €158,82.
Ik schrik best wel van die prijs. Je staat er zo niet meteen bij stil dat je voor heel wat geld op je gezicht smeert elke dag. Nu dat ik het zo heb uitgeteld, is mijn gezicht wel wat geld waard, haha !

Hoeveel is jouw gezicht waard ?

Stay gorgeous !

Anke

1 opmerking: