woensdag 4 september 2019

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate

Met Nieuwjaar heb ik mezelf beloofd om beter voor mijn huid te zorgen. Gezichtsverzorging zei me voordien niet echt iets en dus zag ik de noden van mijn huid ook niet. Puistjes verdwenen met dat ik ouder werd dus waarom gezichtsverzorging gebruiken, right ? En het is goed dat ik dat gedaan heb want ondertussen zie ik al wel een serieus verschil. Een tijdje geleden kocht ik deze Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate (mond vol !). Ik las er veel goede dingen over dus testte ik hem met plezier zelf uit !


Dit concentraat kan je catalogiseren onder 'Serum'. Een serum is een product dat een specifiek nood van je huid zal aanpakken doordat het hogere concentraties van werkzame stoffen bevat in vergelijking met een gewone crème. Dit serum is op gelbasis, wat mijn gecombineerde tot vette huid deugd doet. Iets op oliebasis geeft mij steeds het gevoel dat mijn huid nog vettiger is dan voordien. Het serum trekt redelijk snel in mijn huid en laat geen laagje achter. Mijn wangen zijn droog, mijn T-zone daarentegen (voorhoofd, neus en kin) is dan weer wat vettiger. Je kan je daarom wel inbeelden dat het moeilijk is om daar je gezichtsverzorging aan aan te passen.

Dit serum zorgt voor een hydratatie boost van je huid. Naarmate ik ouder wordt, lijkt het alsof mijn huid ook aan het veranderen is. Van een vette huid toen ik tiener was, naar nu een gecombineerde tot vette huid. Echter merk ik dat ik ook vaak drogere plekken in mijn gezicht begin te krijgen. Om daaraan tegemoet te komen, is een serum dat de vochtbalans regelt, een geschenk uit de hemel. We bestaan het grootste deel uit water dus je kan je wel indenken dat, wanneer je huid te weinig vocht krijgt, je huid er dof uitziet. Een serum alleen gaat dit niet teniet doen, daarvoor moet je ook goed voor jezelf zorgen (en minstens 2L water per dag drinken!) maar het is een begin. Best om dit serum aan te brengen nadat je je huid gereinigd hebt ('s morgens of 's avonds).



Als je denkt dat je bolletjes ziet in het serum, dan heb je het goed ! Deze bolletjes bevatten vitamine E en C die je huid net die boost geeft. Daarnaast bevat het serum polymeren. Dit is een moeilijk woord om maar te zeggen dat dit stofje het vocht in de huid vasthoudt zodat de vitaminen hun werk kunnen doen. Zij zullen met behulp van antioxidanten de huid laten stralen en een frissere look geven. 

Ik moet zeggen dat ik wel verschil zie in mijn huid. Huidverzorging moet je minstens een maand uittesten voor je verschil ziet aangezien je huid moet wennen aan de stofjes in de producten. Ik ben dit serum nu al 2 maanden aan het gebruiken en ik merk dat mijn huid in een betere conditie is. Mijn huid is minder dof en zelfs mijn wallen zijn een pak minder dan voordien. En je weet wat ze zeggen : een mooi huid is een perfect canvas zodat je make-up er nadien nog beter uitziet !

Het Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate kan je oa bij Ici Paris XL vinden voor €29,90.

Gebruik jij een serum ?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten