zaterdag 30 november 2019

Snapshot


Wat kriebelt het om deze blogpost te schrijven ! Snapshots vind ik het allerleukste om te delen omdat ik jullie een kijkje achter de schermen kan geven. Ik blog niet alleen over beauty, maar ben ook met allemaal andere dingen bezig. Aangezien ik vorige maand geen Snapshot heb geschreven, hebben jullie wat te goed van me. Kijk je mee ?



September stond in het teken van bewust worden wat ik mijn lichaam als energie gaf. Ik ben tegenwoordig meer van bewust wat ik eet (maar af en toe eens cheaten mag!). Aangezien ik ook last kreeg van mijn darmen, besloot ik superfoods toe te voegen aan wat ik at (vooral mijn ontbijt dan): lijnzaad, chiazaad en macapoeder. En ik merk echt verschil. Mijn darmproblemen zijn veel minder, ik voel mij langer verzadigd zodat ik geen vreetbuien krijg, etc. Een aanrader dus !


En plots verschijnt er een mooie regenboog terwijl je werkt. Voordeel van aan een raam te zitten.


Even een klein citytripje naar de zon als het hier in Belgiƫ regende ? Yes please ! Mijn vriend was eind oktober jarig en als cadeau, gaf ik hem een paar dagen Athene cadeau. Even gezellig weg met z'n 2, terug wat vitamine D opdoen (want mijn voorraad geraakt altijd zo snel uitgeput!). Een grote meevaller was de nationale feestdag op 28 oktober, waardoor we alle monumenten gratis konden bezoeken !


Het Orakel van Delphi hebben we ondertussen ook kunnen afvinken !


Ik had de herfstvakantie vrij en kon ik dus naar de bakker gaan om hem op zijn verjaardag alsnog te verrassen met een lekkere brunch. En of het gesmaakt heeft !


Tegenwoordig doen we eigenlijk niet veel meer met foto's. Ik probeer alsnog de mooie herinneringen levendig te houden en hou daarom een fotoboek bij met de mooiste momenten. Ik vind het heerlijk om het fotoboek er soms eens bij te nemen en door te bladeren. Ik besef dat we op een korte tijd al prachtige plaatsen hebben mogen bezoeken. Volgend jaar hebben we nog geen vakantieplannen maar dat wil niet zeggen dat we niet weg kunnen dromen bij de ervaringen die we de afgelopen tijd hebben mogen meemaken.


Dat miezerige, koude weer in Belgiƫ ben ik al meer dan beu (en het moet nog winter worden ...). Niks gezelliger om op een zondag onder een dekentje te kruipen met een lekkere thee en een filmpje. Laat het dan meer regenen buiten ...


Herfst en winter zijn voor mij de seizoenen van bakken. Zeker als het regent buiten, steek ik algauw kaarsjes aan en bak ik gemakkelijk als iets lekkers. Omdat het niet altijd ongezond moet zijn, bakte ik deze havermoutkoekjes met chocoladedruppels. Geen suiker toegevoegd, wel wat honing. Ideaal om als een bite mee te nemen naar het werk.


Deze foto postte ik na een work-out op zondagmorgen. Het is al een hele vooruitgang sinds ik startte 2,5 jaar geleden. Sinds toen is er heel wat veranderd. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal sta ik sterker in mijn schoenen. Nog niet waar ik wil zijn, maar opgeven is er zeker niet bij !

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten