maandag 16 december 2019

Herontdekking : Rimmel Apocalyps Lip Lacquer 'Celestal'

In plaats van nieuwe producten te kopen, kan je ook eens in je eigen collectie gaan 'shoppen'. Wedden dat je daar nogal leuke dingen tegen komt ? Ik wel alleszins ! Wie kent deze Rimmel Apocalyps Lip Lacquers nog ? Rimmel was een van de eerste goedkopere merken die een liquid lipstick op de markt bracht.en het was meteen een schot in de roos. Nadien zag je de liquid lipstick stilletjes aan bij andere merken opduiken. Ik kocht deze in 'Celestial' en is op dit moment mijn everyday kleurtje !


Om eerlijk te zijn, heb ik deze in het begin niet veel gebruikt. Ik vond de geur wat tegensteken : een hele chemische, plastic geur. Het was de eerste keer dat ik een liquid lipstick in mijn bezit had dus wist niet of dat dit normaal was. Duidelijk niet want nadien heb ik nog verschillende liquid lipsticks gekocht waarbij ik geen problemen had met de geur. Echter, na deze terug uit mijn collectie te vissen, vind ik de geurhinder minder (of ik ben meer gewoon ?).  Naar mijn gevoel, verdwijnt die geur snel en heb ik er minder last van.


Opmerkelijk : de kleur trekt niet IN je lippen. Het ligt er als een laagje bovenop waardoor je wel moet oppassen met vegen: de kleur kan wel eens afgeven aangezien deze niet opdroogt. Geeft wel een hele glossy look ! Pigmentatie is dik oké en is niet plakkerig zoals een gewone lipgloss. Om nog maar over de kleur te zwijgen : zo'n leuk, fris kleurtje ! Ik combineer hem vaak met gewoon wat eyeliner en mascara omdat deze kleur er toch wel uitspringt.


Ik ben blij met deze herontdekking ! Ik had nooit gedacht dat dit nog eens een favoriet zou kunnen worden. Reden te meer om af en toe eens in je collectie te neuzen en oude schatten boven te halen. Uiteraard heeft elk make-up product zijn vervaldatum, ik checkte voordien even of deze nog wel goed was aan de hand van de geur (die chemisch geur had 'ie ook als ik hem toen nieuw kocht) en consistentie. Een lipproduct eet je bij wijze van spreken toch wat op. Daarom wou ik geen risico lopen op het innemen van 'oude' lipproducten. Geen reden tot paniek, ik gebruik 'em nu elke dag!

De Rimmel Apocalyps Lip Lacquers zijn ondertussen niet meer te koop bij Kruidvat, wel bij Bol voor €6,99.

Heb jij een Apocalyps in je bezit ?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten