vrijdag 3 januari 2020

Mijn dagelijkse make-up herindelen

Je hoort het vaak dat, wanneer je samen gaat wonen, het een gevecht is in de badkamer voor de meeste plaats. Bij ons was dat niet het geval: ieder had mooi zijn/haar kant. Echter was mijn kant wat krapjes door mijn mandje met make-up;  dat moest tenslotte ook op het badkamermeubel staan - naast mijn kwasten, tandenborstel, haarspullen, gezichtsverzorging... Met kerst kreeg ik van mijn broer wel een heel praktisch cadeau voor dit 'probleem' ...


 Mijn hele make-up collectie staat in de slaapkamer maar de producten die ik dagelijks gebruik, staan in de badkamer. Wekelijks haal ik daar dan producten uit en wissel deze met andere make-upjes in mijn make-up collectie. Zo heb ik het gevoel dat ik toch 'alles' geregeld gebruik...Maar alles verzamelt zich dus in een mandje. Heel onoverzichtelijk en niet praktisch als je al je andere spullen in de badkamer nog wilt leggen. Mijn broer was de reddende engel: hij kocht mij namelijk een acryl organizer voor in de badkamer.

Er kan best veel in in deze organizer. Bovenop kan je makkelijk je concealers, mascara's en potloden kwijt. Je hebt ook grotere vakken voor bijvoorbeeld je foundation. In het grootste vak bewaar ik mijn micellair water aangezien ik dat toch elke dag gebruik. Onderaan heb je 4 laatjes waar je nog bijkomende producten in kan doen. Let wel : deze zijn niet zó groot dus het is echt bedoeld voor de dingen die je dagelijks gebruikt. Onderaan kan je bij mij bijvoorbeeld mijn poeder, bronzer, blush en mijn Naked basics oogschaduwpaletje vinden. 


Ik vind het zeker wel netjes staan zo, het bespaart heel wat plaats op het badkamermeubel in vergelijking met mijn mandje. Je kan aan alles makkelijk aan en niets blijft rondslingeren. Het onderhouden lijkt mij ook makkelijk : met een vochtig doekje heb je zo alles afgestoft. Ik ben fan !

De acryl organizers kan je vinden bij verschillende websites. Deze komt van Bol en kost €21,95.

Welk opbergsysteem gebruiken jullie voor je dagelijkse make-up ?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten