dinsdag 15 mei 2012

DIY : Chocolade Gezichtsmasker

Tijd voor nog eens een DIY (al zo lang geleden!). En deze keer gaan we een echte lekkernij gebruiken … chocolade ! Zeg nu zelf : wie houdt er niet van  ? Buiten het eten van chocolade kan je het ook perfect gebruiken om er een gezichtsmasker mee te maken. Benieuwd hoe dat moet ? Lees dan snel verder !

                         

Recept :  
* 4 eetlepels cacaopoeder
* 4 eetlepels melk
* een kom

Werkwijze :
Voeg de 2 ingrediënten bij elkaar in de kom en … roeren ! Je kan zelf kiezen hoe dik je je masker maakt door meer of minder cacaopoeder bij te voegen. Breng dan alles aan op je gezicht en wacht ongeveer 15 minuutjes voor je alles afspoelt met lauw water. Resultaat ? Cacao geeft echt een boost aan je huid en zorgt voor een betere doorbloeding. Doordat je er ook nog eens melk bij gedaan hebt, hebt je je huid verlost van dode huidcellen. Ideaal !

Ga jij ‘em eens uitproberen ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

1 opmerking: