zondag 27 mei 2012

Deze tijd van het jaar ...


Hey allemaal !

Jullie gaan me al horen afkomen want ik gaf gisteren al een kleine hint in mijn 'Snapshot' artikel.  Het is weer de tijd van het jaar dat de studenten onder ons met de neus in de boeken moeten duiken en er de eerste 3 weken niet meer uitkomen. Vreselijk, ik haat het ! Mijn broer noemt me nu al een no lifer (Ha. Ha. Ha.). Maar hij heeft gelijk, het zullen deze 3 weken tanden bijten worden. Daarom heb ik eventjes minder tijd om aan Passion for Beauty te werken (geloof me, ik wou dat het anders was...). Ik heb al zoveel mogelijk geprobeerd om artikels op voorhand te schrijven, maar 3 volle weken is me niet gelukt. Ook valt de verjaardag van PfB tijdens de blokperiode, wat ik enorm jammer vind want de winactie (!!)  zal waarschijnlijk wat uitgesteld moeten worden (niet te lang hoor, hooguit een paar dagen). Dus elke dag een artikel zal me niet lukken, misschien om de dag of zelfs om de 2 dagen. Geen nood ! Er staan al meer dan 350 artikelen op PfB, dus als je iets moest zoeken ... Gebruik zeker de zoekknop onderaan de site, zo ontdek je misschien nog artikels die je helemaal niet gelezen hebt !

Wil je zeker zijn dat je geen enkele blogpost mist ? Volg me dan zeker op Bloglovin (door aan de rechterkant op de 'Bloglovin'-knop te drukken). Zo zie je wanneer ik een artikeltje post!

Aan diegene die gaan strijden in juni : veel succes ! Aan diegene die geen examens hebben : geniet van het goede weer voor mij bij !

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten