woensdag 16 mei 2012

Valse Wimpers

Voor een feestje mag je ooglook wat heftiger zijn, vind ik. Een donkerdere kleur oogschaduw, wat glitter of een leuke, gekleurde lip. Ook al eens aan je wimpers gedacht ? Voor de mensen die korte wimpers hebben, is het heel lastig om ze toonbaar te maken overdag, laat staan voor een feestje. Maar daar is een oplossing voor gevonden !!
Valse wimpers, geniaal! Ze geven je niet alleen onmiddellijk lengte, maar ook dat volume … Waauw ! Een hele look kan opeens veranderen en er glamoureuzer uitzien. Wie wil dat nu niet? Je kan valse wimpers zelfs overdag dragen, zolang je de natuurlijke variant er maar van kiest. De mensen rondom je zullen het wel merken, maar hey … als je extensions draagt, zie je dat toch ook ? Dus wees zeker niet beschaamd om het te proberen, zovelen doen het. Ook de celebs.


En nu we het dan toch over celebs hebben : Katy Perry werkte onlangs samen met het bekende merk voor valse wimpers : Eyelure. Zij brachten 4 nieuwe setjes uit à la Perry want zeg nu zelf : Katy is toch zowat de queen van de valse wimpers ? 


Het enige nadeel kan zijn dat je wat zit te knoeien met het aanbrengen bij jezelf. Omdat ik er zelf niet zo heel goed in ben, kan je hieronder een aantal filmpjes vinden voor een goede uitleg :

1. xSparkage


2. Beautygloss


3. Enkore


Gebruiken jullie valse wimpers ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

0 reacties:

Een reactie posten