dinsdag 10 juli 2012

NYC Mascara ‘Big & Bold'

Mascara’s moeten geregeld gewisseld worden, dat weten jullie wel. Vieze bacteriën komen in het tubetje en voor je het weet, krijg je van die kriebelende ogen. Niet leuk ! Dat had ik een tijdje geleden ook voor en dus wist ik dat ik mijn Catrice‘Lashes to Kill’ mascara weg moest smijten. Tijd dus voor een andere die al op mij lag te wachten : NYC ‘Big & Bold’ Mascara.


Hier had ik al veel lof over gehoord en wilde het dus zelf ook eens testen. De verpakking is een oranje tubetje (joepie voor een andere kleur dan zwart!). Het borsteltje is redelijk groot en dik in vergelijking met andere mascara’s. Perfect! Ik heb van mezelf echt geen wimpers die opvallen maar door dit borsteltje zouden ze wel eens wat zichtbaarder kunnen worden.

  

De formule is niet te nat in vergelijking met bijvoorbeeld de Maybelline mascara’s. Dus de droogtijd is meer dan oké. Nog iets dat me opviel, is dat je wimpers helemaal niet hard aanvoelen nadat je de mascara hebt opgebracht. Ze blijven mooi flexibel en het voelt alsof je helemaal geen mascara ophebt.

 

Of dat het nu echt iets doet voor MIJN wimpers …

  

Oordeel zelf maar. Ik vind dat je er heel weinig van ziet. Lengte geeft ‘ie niet echt en ook volume is niet te vinden. Een voordeel is wel dat er helemaal geen klontertjes te vinden zijn doordat de haartjes op het borsteltje zo geplaatst zijn, dat het je wimpers klontervrij maakt en ook nog eens mooi separeert ! Dat vind ik een enorm pluspunt. Vaak plakken mijn wimpers aan elkaar en krijg je van die spinnenpoten. Niet bij deze van NYC. 

Al bij al kan ik zeggen dat het een hele fijne mascara is om je wimpers mooi te separeren. Lengte of volume geeft hij spijtig genoeg toch niet … 

De NYC ‘Big & Bold’ Mascara kan je vinden bij de drogisterijen voor €3,99. 

Heb jij deze ook al eens uitgeprobeerd ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

5 opmerkingen:

 1. Heb hem ook al eens geprobeerd, met jeukende en geïrriteerde, rode ogen tot gevolg :S
  groetjes Laura

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei, das niet zo fijn :( Ander en beter, zeker ?

   Verwijderen
  2. Jup, gebruik nu Volum express van maybelline new york en ben er echt heel tevreden van :)

   Verwijderen
  3. Ik hoor daar een favoriet ! Ga 'em zeker ook eens bekijken =D

   Verwijderen
  4. Zeker doen! En voor een echt wauw-effect gebruik ik soms ook nog eens een wimperkruller maar is niet echt nodig eigenlijk, tgeeft gewoon iets meer :)

   Verwijderen