zondag 26 augustus 2012

DIY : Nagellakrek

Veel nagellakjes hebben, is leuk. Ze kwijt kunnen in een of andere doos, is iets minder. Voor je het weet raakt je doos vol en heb je helemaal geen overzicht meer welke kleurtjes/merken/... je al hebt. Maar wat als daar nu eens een oplossing voor bestond en het ook nog eentje is die je zelf kan maken ?



Dulce Candy heeft een tijdje geleden een heel leuk filmpje gemaakt over hoe je zelf een nagellakrek in elkaar kan knutselen ! Vereist misschien wat handigheid en materiaal (maar hey, mama of papa zijn er natuurlijk ook nog!) en voor je het weet heb je er zelf eentje die je naar hartelust kan decoreren. Zoals je zal zien, kan je er enorm veel nagellakjes in kwijt. Een hele goede oplossing voor de nail polish addicts onder ons.


Zelf heb ik het nog niet geprobeerd (heb er eerlijk gezegd nog geen tijd voor gehad) maar het ziet er enorm tof uit om te doen. Het staat gewoon netjes en het is zoveel handiger dan dozen vol te steken en achteraf niet meer weten welke nagellakjes je allemaal hebt.

Vind jij dit een tof idee ?

Stay gorgeous !

Anke

4 opmerkingen:

  1. Dulcecandy heeft machtig veel nagellakjes!! De kast staat wel heel mooi, maar de kans dat ik dit kan maken is miniem =]

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, hé ? Ik ben zelf niet echt zo handig (ahum), maar het zou wel tof zijn als ik dit ook kon maken, kost net ietsje minder dan zo'n nagellakrek te bestellen op eBay !

      Verwijderen
  2. Leuke kast! Ik zet mijn nagellakjes in zo'n kast van Ikea met kousensorteerder ingepropt, mbv een dotting tool zet ik dan een stipje nagellak op de dop van het flesje zodat ik nog steeds de kleur kan zien :)

    BeantwoordenVerwijderen