dinsdag 14 augustus 2012

Nieuwe Beautybox : ByVicky.nl

Beautyboxen zijn een echte hype. In Amerika kon je ze in overvloed bestellen (denk maar aan Glossybox, Little Black Bag, etc.) en nu wordt Europa ook bedolven met deze prachtige treats. Wat beautyboxen zijn ? Het is een abonnement van ongeveer €15 (box + verzendkosten) die je elke maand kan opzeggen. In ruil krijg je dan een box thuisgestuurd met een mengeling van allerlei producten : samples en/of zelfs full-size ! De inhoud is meestal meer waard dan de €15 die je betaalt. En het leuke eraan is : je weet niet wat je krijgt ! Het is dus elke maand een verrassing.



Voor de Belgische beautybox moeten we nog even wachten maar voor de Nederlandse dames onder ons is er wel goed nieuws : nu vrijdag om 20:00h kan je de eerste box van ByVicky bestellen. Wees er snel bij als je er eentje wilt, de oplage is beperkt. Wie weet wat er allemaal voor leuks in zit, misschien hebben ze het wel extra speciaal gemaakt omdat het hun eerste editie is. Snel zijn is dus de boodschap !

Verder kan je ook cadeauboxen bestellen. Heel leuk als je niet weet wat kopen voor je vriendin. De box zal weer gevuld zijn met allerlei dingen waar een meisje blij van wordt. Geen miskopen meer !

Ben jij van plan om een box te bestellen ?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten