donderdag 16 augustus 2012

Ondertoon van je huid

Niemand is gelijk, dat is juist het mooist aan de wereld. Iedereen is uniek : of je nu stijl of lang haar hebt, groot of klein bent, … Al die eigenschappen maken hoe jij bent ! Zo verschilt  ook de ondertoon van je huid met die van je vriendin bijvoorbeeld. Welke ondertonen bestaan er en hoe kan je ontdekken welke je hebt ? Dat kom je vandaag te weten !


IEDEREEN heeft een ondertoon. Je hebt er 3 verschillende : roze/geel-olijf/neutraal. Om te weten wat jij bent, heb je 2 manieren : 

1. Kleren

Hou een blauwe en oranje T-shirt bij de hand en probeer ze 1 voor 1. Welke kleur past jou het beste ?

Blauw : Je staat beter met koele kleuren dus heb jij een gelige ondertoon in je huid.

Oranje : hoera, je hebt een roze ondertoon want de warme kleuren staan jou het beste.

Beiden : Je bent neutraal en kan zowel warme als koude tinten aan.

2. Aders

Om heel makkelijk je ondertoon te bepalen, kan je het best naar je aders kijken. Heb jij er groene ? Dan heb je een roze ondertoon. Komt er blauw in voor ? Dan heb je een gele ondertoon. Heb je ze allebei ? Dan ben je een neutraaltje ! 

Hoe zit het nu met de foundations ? In de winkel heb je waarschijnlijk al wel gemerkt dat de foundations namen hebben (bijvoorbeeld Soft Beige, Ivory, etc.). Soft Beige is warmer dan bijvoorbeeld Ivory. Kies altijd een foundation, tegenovergesteld aan de ondertoon van je huid. Ben jij bijvoorbeeld warm en heb je dus een roze ondertoon ? Kies dan een foundation met een gele ondertoon zodat je een mooi neutraal effect krijgt. 

Bron foto

Mijn ondertoon .. Tja, ik vrees dat ik bij de neutrale mensen hoor. Ik kan beiden dragen, lekker gemakkelijk als je gaat foundationshoppen !

Weet jij je ondertoon ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

0 reacties:

Een reactie posten