dinsdag 25 september 2012

NYC Metro Quartet Eye Shadows

Oogschaduw paletjes zijn altijd handig om mee op reis te nemen. Niets is lastiger dan met verschillende mono’s te zeulen, je make-up tas(je) wordt er alleen maar zwaarder door. Ik zocht voor mijn weekje Center Parks naar leuke, goedkope oogschaduwpaletjes en kwam deze Metro Quartets tegen van NYC. Ik bracht er 2 mee : Lexington Luxury & Riverside Park.

 

Elk doosje bevat 4 prachtige oogschaduws die mooi bij elkaar passen. Of je nu kiest voor een dagelijkse look of juist eentje voor ’s avonds, je kan het allemaal met 1 doosje maken. Op de oogschaduws ligt een klein plastic kaartje dat je vertelt welke kleur je waar moet plaatsen. Heel handig als je net begint met make-up !

 

Lexington Luxury kon ik onmogelijk laten liggen. Zo’n mooie kleurtjes! Mooi rozig maar toch ook naturel. Heel geschikt om een look te maken voor op het werk, als je naar school gaat of gewoon elke dag.

 

Riverside Park zijn meer voor de mensen die durven. Groen draag ik niet snel maar toch … Ik wilde eens verandering brengen in mijn dagelijkse bruintinten. Omdat mosgroen toch wel dé trend is deze herfst, heb ik er alleszins goed aan gedaan om deze kleurtjes mee te brengen.

 

Tijdens het swatchen, heb ik wel gemerkt dat ze heel zacht zijn van textuur. Daarom brokkelen ze ook wel wat. Pigmentatie is zeker ook niet perfect, maar voor een budgetmerk vind ik het absoluut niet slecht. Als dat alles je niet deert, zijn ze leuk om je collectie te vervolledigen! 

De NYC Metro Quartet Eye Shadows kan je vinden bij o.a. Kruidvat voor €3,99 per stuk. 

Heb jij ze al eens zien liggen ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

4 opmerkingen:

  1. Al heel vaak zien liggen maar nog nooit meegenomen. De palettes specifiek voor een oogkleur zijn ook heel mooi, de kleuren erin laten vb voor mij mijn groene ogen echt knallen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ohh, die heb ik precies nog niet zien liggen, daat moet ik volgende keer maar eens op letten ;D

      Verwijderen