woensdag 19 september 2012

NYC Applelicious Glossy Lip Balm

Lippenbalsem, het is een product waar ik niet zonder kan. Ik moet altijd wel iets op m’n lippen hebben, of het nu lipstick, lipgloss of lippenbalsem is. Labello ben ik tegenwoordig wat beu gezien maar ik wist dat NYC met deze Applelicious Glossy Lip Balms uitkwam. Tijd om deze eens te proberen !

 

Er zijn in totaal 4 varianten, ik bracht de kleuren Big Apple Red en Pink Lady mee. Allereerst de geur …. Oohhh. Als je gek bent van appels (niet alleen de echte appels maar ook appelgeuren) is dit de beste lippenbalsem die je ooit zal vinden. Je doet de dop er nog maar af of de geur van appel komt je tegemoet. Heerlijk, lekker fris en fruitig !


De verpakking is lekker handig : doordat de dop doorzichtig is, kan je makkelijk zien welke kleur je wilt. ‘Big Apple Red is’, zoals de naam het al doet vermoeden, een rode kleur. ‘Pink Lady’ daarentegen is (suprise!) een mooie roze kleur. Beiden hebben een goede pigmentatie als het om het aanbrengen gaat. Een lippenbalsem met een kleurtje, no lipstick needed! Ze hydrateren je lippen enorm goed en houden ze zo zacht en soepel. Een mooi glansje maakt het helemaal af.

Boven : Big Apple Red - Onder : Pink Lady

Een lippenbalsem dat lekker ruikt, je lippen goed verzorgd en heel betaalbaar is ? Jep, dat zijn ze allemaal. 

NYC Applelicious Glossy Lip Balm kan je vinden bij o.a. Kruidvat voor €2,49 per stuk. 

Heb jij er al eens eentje uitgeprobeerd ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

2 opmerkingen: