dinsdag 11 september 2012

Personal : Life

 

Vandaag heb ik voor jullie weer een update over life. Het doet me goed om te weten dat jullie deze artikeltjes echt appreciëren. Zo leren jullie mij wat beter kennen en ben ik niet gewoon iemand die elke dag wat op PfB zet. Leuk !
 
What’s goin’ on lately ? Wel, allereerst heb ik mijn herexamen gehad. Het ging eigenlijk niet zo goed als ik verwachtte (of misschien verwachtte ik er teveel van?). De theorie ging weer geweldig, de oefeningen waren een echte hel. 13 september valt het verdict dus laten we hopen op een 10/20. Vorige keer had ik een 9/20 (zo’n stom cijfer, I know!) dus wil ik er nu door zijn.

Verder staat er nog een weekje Center Parks op het menu. Voor velen onder jullie is school jammer genoeg al gestart, ik begin pas 25 september. Voor die tijd wilden mijn vriendinnen en ik nog iets samen doen. Niets beter dan een weekje subtropisch zwembad, groene omgeving en gezelligheid. Ik heb de laatste weken hard getypt zodat jullie, na een vermoeiende schooldag, toch een leuk artikel kunnen lezen. Er zal minder getweet worden (ik neem mijn laptop niet mee), maar reken maar dat bij mijn volgend ‘Snapshot’ artikel er wat foto’s tevoorschijn komen.

Ook begint binnenkort voor mij school weer. Weer die saaie sleur van opstaan –ontbijten - trein halen - bus halen – lessen  tot ’s avonds – naar huis – eten – douchen – samenvattingen maken – slapen. Daar komt dan nog eens bij dat het herfst wordt. Je ziet het nu al : om 21h is het al donker ! Je staat op en komt naar huis als het donker is. Om dan nog van regen, wind, hagel of sneeuw te zwijgen… 

Als laatste kan je nog altijd meedoen met de winactie (klik hier voor verdere informatie). Altijd leuk om deze dingetjes in huis te hebben. Je kan nog meedoen tot 14 september ! 

Stay gorgeous ! 

Anke

0 reacties:

Een reactie posten