maandag 26 november 2012

Catrice SpectaculART Oogschaduws

De spectaulART collectie van Catrice lag al een tijdje in de winkels. Ik was er niet echt geimponeerd door, alleen het glitterlakje en de oogschaduws spraken me wel aan. Laatst stond ik in het Kruidvat, op zoek naar leuke productjes om te reviewen. Zoals gewoonlijk was de LE display van Catrice leeggeplunderd. Maar niet helemaal … er stonden nog 2 oogschaduws op het display : Treasure It & Bombay Bauble. Die bracht ik dan ook met veel plezier mee om even uit te testen !
 
Photobucket
 
Ze sprongen me spontaan in het oog. Niet moeilijk met zo’n speciale textuur ! Een soort geweven patroon met een flinke deuk erin. Best wel grappig, dat heb ik zeker nog nooit gezien bij andere merken. Het patroon blijft ook na een aantal keer gebruiken, het is dus geen overspray ! Verder is de verpakking rond en doorzichtig. Heel gemakkelijk als je eens een kleur zoekt, plus het bergt ook goed op met deze vorm.

Photobucket
 
De oogschaduws kregen het label Pure Chrome opgeplakt, wat zoveel betekent : een metallic finish en een goede pigmentatie. Ik was benieuwd ! Ik heb niet veel LE oogschaduws van Catrice, dus over vorige ervaringen van zo’n LE producten kan ik niet spreken. Ik testte ze dus uit … Wat was ik verrast ! Wauw, die textuur : zo zacht ! Ik verwachtte dat de oogschaduw zou brokkelen maar dat deed ‘ie niet. Ook over de pigmentatie ben ik enthousiast: met een veegje kon ik een goede swatch maken. Dat zegt absoluut genoeg. Hij brengt goed aan op het ooglid en blijft zo goed al de ganse dag zitten (mits er een oogschaduwbasis onderaan te brengen).
 
Photobucket
Treasure It - Bombay Bauble
 
Photobucket  
Treasure It - Bombay Bauble
 
Ik word echt superblij van deze oogschaduws ! Hele goede kwaliteit, blijft goed zitten en de pigmentatie is fantastisch ! Van mij mogen ze deze Pure Chrome oogschaduws in de vaste collectie brengen, ik ben alleszins voor !

De spectaculART Pure Chrome oogschaduws van Catrice kan je nog tijdelijk vinden voor €3,99 bij Kruidvat.

Heb jij iets kunnen bemachtigen van deze collectie ?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten