zaterdag 10 november 2012

Essence Crackle Top Coat

Als ik voor top coat specials zou kiezen, dan kies ik voor de crackle. Glitter is leuk maar o zo moeilijk om van je nagels te halen. De crackle van Barry M bevalt me heel goed maar is helaas niet te vinden in BelgiĆ«. Daarom is Essence (weliswaar) al een tijdje geleden ook uitgekomen met een crackle, een roze dan nog ! Zwarte en grijze crackle is tegenwoordig overal te vinden, maar dat kan je niet zeggen van een roze kleur. Ik nam ‘em mee om te zien wat het effect was.

Photobucket
 
Het potje zie je goed in het schap van Essence staan. Zo glinsterend, I love it ! Het kwastje is breed, wat toch wel belangrijk is voor een goede dekking. Crackle nagellak zou je eigenlijk in 1 veegje moeten kunnen aanbrengen, anders wordt het resultaat nogal rommelig. De substantie is vrij dik waardoor het aanbrengen wel wat moeilijk is. Verder bevat het potje zo’n 8 ml nagellak.  

Photobucket

Resultaat ? Na een eerste keer proberen, mislukte het helemaal. Ik was niet snel genoeg, want het krakte al voor ik nog maar mijn hele nagel had bedekt met de top coat. Na een 2de keer proberen, is het me uiteindelijk dan wel gelukt. Gewoon heel veel nagellak op je kwast laten (niet afvegen aan de zijkant van het potje zoals je met gewone nagellak zou doen) en dan snel je hele nagel bedekken. Het resultaat mag er echt wel wezen. Hier draag ik Revlon Lilac Pastelle met de top coat erover heen.

Photobucket  

Ik vind het echt wel heel erg leuk ! Het roze met shimmer geeft het zowaar een Nicki Minaj-effect.  

De Essence Crackle Top Coat kan je vinden bij o.a. Kruidvat voor €1,79. 

Heb jij ‘em al eens uitgeprobeerd ?

Stay gorgeous ! 

Anke

1 opmerking:

  1. Wauw, lovely shimmer zit er in! Haha, het lijkt inderdaad op Nicki Minaj!

    BeantwoordenVerwijderen