maandag 3 december 2012

Essence Adventskalender 2012

Weet je wat zo leuk is aan de feestdagen ? Al die mooie verpakte cadeautjes die je nooit tijdens de gewone maanden kan vinden. Ook adventskalenders zijn enorm populair. The Body Shop heeft ze al gehad; maar ook Ciaté, Babor, en allerlei andere merken hebben al zo eens een kalender uitgebracht. Essence doet dit tijdens de feestdagen nu ook !

Photobucket
 
Wat is een adventskalender? Het is een grote, (meestal) kartonnen verpakking met deurtjes. Achter elk deurtje zit een leuk beauty item. Zo kan je heel fijn aftellen naar Kerst door elke dag een deurtje open te doen en te zien wat erachter zit ! Essence heeft dit jaar een grote adventskalender online staan op www.essence.eu. Elke dag tot en met 24 december, kan je meespelen voor leuke prijzen : een gevuld make-up tasje met allerlei leuke productjes,  productjes van LE’s die niet in België/Nederland te verkrijgen waren, … Het enige wat je moet doen, is de vraag van die dag beantwoorden. Zo simpel ! 

Op kerstavond hebben ze een heel speciaal cadeau voorzien : de parfum ‘like a day in a candy shop’ bezet met Swarovski-kristallen ter waarde van €850 ! Wauw ! Als je dat ergens op je kastje in je kamer kan zetten … Allemaal meedoen dus !

Wil je ook meespelen ? Ga dan snel naar www.essence.eu ! Veel succes ! 

Stay gorgeous ! 

Anke

1 opmerking: