maandag 10 december 2012

Essence 'Snow Jam' Collectie / Januari - Februari 2013

Ijzig koud ? Ja, dat mag je wel zeggen. Maar ja, dat is winter zeker ? Gelukkige komt Essence met een collectie uit die onze zorgen wat verzacht, nl. de Snow Jam collectie ! Weiliswaar ligt deze collectie de nadruk op de winter, maar de mooie productjes maakt veel goed ! Kijk je snel mee ?

Photobucket  
De kleuren zijn duidelijk geïnspireerd op de winter : paars, turquoise, petrol en ijzige pasteltinten : dé kleuren van het seizoen !
 
1. Eye Shadow Sorbet - €2,39
Naast MAC en Catrice, heeft Essence al een tijdje van die cream oogschaduws in zijn assortiment liggen. In deze collectie kan je er ook 3 vinden : een paarse (Lilac my Style), een turquoise (Life is a Freeride) en een lichtblauwe (Top of the Ice-Stream). Ze beloven lang te blijven zitten en goed gepigmenteerd te zijn. Ben benieuwd !
 
Photobucket  
 
2. Jumbo Duo Pencil - €1,99
Dit zijn zwat 2 potloden in 1! Aan de ene kant heb je een zachte kajal, aan de andere zijde een mooie, glinsterende highlighter. Verkrijgbaar in een donkerblauwe (Let's Hit the Slope) en een petrol (Petrol Snow Queen) versie.

Photobucket
 
3. Lip Balm - €1,59
Kleine kloofjes in je lippen van de kou ? Dan is een lippenbalsem een goed hulpmiddel om altijd bij te hebben. Heerlijke fruitige geur, subtiel kleurtje EN hydraterend ? Wat moet je nog meer hebben !
Verkrijgbaar in 2 kleuren: Lilac is my Style en Goofy-Blue

Photobucket
 
4. Nail Polish - €1,69
Dé kleuren van het seizoen op je nagels ? Dat kan, met deze 4 verschillende kleurtjes nagellak : Goofy-Blue, Lilac is my Style, Life is a Freeride & Top of the Ice-Stream. De lichte kleurtjes zijn mooi glinsterend, de iets krachtigere kleuren zijn mat. Leuk !
Photobucket
 
5. Hand Protection Balm - €1,99
Droge handen zijn hét probleem bij mij in de winter. Daarom ben ik echt blij dat een merk ook eens denkt om een handcrème uit te brengen. Doordat er shea boter en kokosnootolie is aan toegevoegd, verzorgt deze hand balm je handen extra goed.
 
Photobucket
  
6. Mini Nagelvijlen - €1,39 
Photobucket 

Leuke collectie als je het mij vraagt. Ik ben vooral benieuwd naar de Jumbo Eye Pencils en de cream oogschaduws !
 
Ga jij iets van deze collectie kopen ?
 
Stay gorgeous !
 
Anke

0 reacties:

Een reactie posten