dinsdag 11 december 2012

Tag : I Love December

Wat is het lang geleden dat ik nog eens een tag blogpost gemaakt heb ! Tijd om daar eens verandering in te brengen. Ik vond deze leuke tag bij Beautyill en wilde ‘em meteen zelf doen. Benieuwd naar de antwoordjes ?

Photobucket

1. Welke producten mogen deze maand zéker niet ontbreken, op het gebied van beauty?
Dat moeten zeker de handcrème en de lippenbalsem zijn. Zonder deze 2 producten kan ik de winter echt niet aan. Ook een goede body butter mag zeker niet ontbreken, die droge benen zijn van mij nog niet verlost ! 

2. Wat is je favo winter drankje?
Ik zou zeggen : een goede, warme, vers gemaakte chocolademelk. Cliché, I know, maar anders is het water en dat is niet echt een winterdrankje ? 

3. Welke kleuren nagellak draag je het liefst in de december maand?
Donkerdere kleuren zijn helemaal mijn ding tegenwoordig : donkerrood (liefst nog met gouden glittertjes!), donkerblauw of zelfs donkergroen !  
 

4. Wat voor een geurkaars brand je het liefst met de feestdagen?
Kaarsen die lekker naar kaneel, vanille ruiken. Het geeft me onmiddellijk zo’n huiselijk gevoel. 

5. Wat is je favoriete kerstfilm?
Ik heb niet echt een kerstfilm, maar als ik echt eentje moet kiezen dan is het toch wel die van Belle & het Beest : Kersteditie. Disney-nostalgie ! Mooi verhaal om helemaal in de kerstsfeer te komen. 

6. Wat is je favo kerstnummer?
Mariah Carey – All I want for Christmas, is You. Zo mooi en zo geweldig !

 

7. Hoe zou jij het liefst de kerstdagen vieren? Hoe ziet jou ideale kerstavond er bijvoorbeeld uit?
Goh, dat is wel een moeilijke hoor. Gezellig met de familie samenzijn, genietend van een lekkere maaltijd. ’s Avonds al een pakje opendoen en natuurlijk mag ik de mama niet vergeten om middernacht ! (Zij verjaart immers met Kerstmis !) 

8. Wat hoop je dat er onder de kerstboom ligt?
Mijn iPad ! (ook al hoop ik daar niet echt op, haha!). Ik weet al dat mijn broer wat nagellakjes gekocht heeft voor mij (leuk!), maar voor de rest weet ik het niet echt … 

9. Wat trek jij aan op NYE?
Heb net het perfecte kleedje gevonden. Zwart (of course!) met kant. Kanten kleedjes zijn nu echt helemaal in. Nog een paar mooie hakken eronder en ik ben helemaal klaar om te feesten ! 

10. Tot slot, wat zijn jouw goede voornemens voor 2013?
Hier komt eigenlijk nog een apart artikeltje over maar ik kan al wel zeggen dat er heel wat bete rvoor PfB zal gezorgd worden ! Verder een gelukkig en gezond 2013 is ook altijd belangrijk!

Feel free om deze tag ook te doen, benieuwd naar jullie antwoorden ! 

Stay gorgeous!  

Anke

1 opmerking:

  1. Leuke tag ik ga m misschien nog wel gebruiken als ik er nog tijd voor heb.

    BeantwoordenVerwijderen