woensdag 27 maart 2013

Essence 'Like a Jump in the Pool'

Essence heeft al een tijdje geuren in haar vaste assortiment steken. Niet bij alle Kruidvaten zijn ze echter verkrijgbaar, maar waar ze wel verkocht worden, is het een groot succes. Parfums voor een mooi prijsje, slaagt natuurlijk altijd aan. Essence komt uit met een nieuwe versie voor in de zomer : Like a Jump in the Pool.

 photo Vastleggeninvolledigscherm22032013134719bmp.jpg
De nieuwe parfum wordt toegevoegd aan het vaste assortiment. Zo kan je, als je je niet wilt haasten, toch nog de parfum kopen als het uitkomt voor jou. Alle Essence parfums werden ontwikkeld in samenwerking met bekende parfumeurs, dus dan kan het niet anders dan goed zijn, toch ?
 
Parfums hebben 3 verschillende noten. Wil je meer weten over die verschillende noten ? Ik heb er al eens een artikel over geschreven (klik hier). De topnoten zijn rode peper, citroenbloesem en appel. De hartnoten bevatten pioenroos en groene thee voor de verfrissing. De basisnoten bestaan uit ceder, musk en vanille en maken de parfum helemaal af. Niet slecht !
 
 photo blogfotos-003.jpg  
 
Essence 'Like a Jump in the Pool' zal midden april verschijnen bij de Kruidvaten waar al eerder Essence parfums te koop waren. 50 ml kost €6,99 en voor het kleine reisflesje van 10 ml  betaal je €3,29.
 
Welke heb jij al geprobeerd ?
 
Stay gorgeous !
 
Anke

0 reacties:

Een reactie posten