maandag 18 maart 2013

Felle kleuren oogschaduw draagbaar maken

Ik experimenteer graag met mijn looks. Een felle ooglook met nude lippen, of juist andersom. Elke dag heb ik wel een andere oogschaduwcombinatie op, ik vind het anders maar wat saai om telkens hetzelfde op te doen. De meeste mensen grijpen naar naturelle kleurtjes als het om oogschaduw gaat die je overdag kan dragen. Vergeet je je felle kleuren niet te gebruiken ?

 photo colour-blocken-voor-je-ogen-22153.jpg
 
Felle kleuren kunnen wel eens tricky zijn om te gebruiken. Het nadeel is (en dat heb je met naturelle kleurtjes dan weer niet) dat je het niet gewoon kan opdoen en klaar. Bij het minste foutje zie je dat ook. Maar zo’n mooi paars oogschaduwpalet of dat prachtige grijs-zwarte quad kan je toch niet eeuwig in je stash (ongebruikt) laten liggen?

 photo 5584796058_cff62c1bab.jpg

Ik had een tijdje geleden een roze ooglook gemaakt. Felroze laat ik wel zeggen. Nochtans heeft niemand rare blikken naar me geworpen of heb ik geen kritiek op mijn niet-zo-naturelle-ooglook gekregen. En waarom ? Omdat ik het gecombineerd heb met een nude kleur ! Door een felle kleur op het ooglid te combineren met een nude kleur in de crease, maak je de anders-zo-felle-oogschaduwkleur heel wat zachter. Als je dan ook nog eens de rest van je make-up rustig houdt, dan kan je zonder problemen met kleur de deur uit ! Haal die kleuren dus maar boven, dames !
 
Hou je sowieso al van felle kleuren en ben je helemaal niet bang om met een combinatie van groen-paars-blauw de deur uit te gaan ? Top ! Het ligt maar aan waar jij je goed bij voelt.   
 
Gebruik jij felle kleuren overdag ? 
 
Stay gorgeous ! 
 
Anke
 

2 opmerkingen:

  1. Ik vind de foto's zeer mooi! Maar aan meer dan een gekleurd lijntje waag ik mij niet!
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen