woensdag 17 april 2013

Essence 3D Oogschaduws

Ik heb een zwak voor producten met mooie printjes en mooie verpakkingen. Zoals de mineralized oogschaduws van Catrice, zo kon ik ook de 3D oogschaduws van Essence niet weerstaan. Een apart printje in de poeder, en hopsa : ik was verkocht. Gelukkig zijn ze budgetproof dus ik moest niet lang twijfelen om ze eens een keertje uit te proberen ...

 photo DSCN6395.jpg
 

Ik bracht de kleuren Irresistible Chocolates & Irresistible Caramel Cream mee, 2 nude kleurtjes waar ik wel mee kon werken. De ene kant heeft een mooi 3D golvend patroontje, terwijl de andere kant plat is. Ik zei het al : voor zo'n mooi patroontje bezwijk ik gewoon. Doen ze je ook niet aan een oogschaduw van een ander merk denken ? Juist, de extra dimension oogschaduws van MAC ! Binnenkort komen er weer een paar uit maar als je een goedkopere versie wilt ... Je weet nu waar je moet zoeken !
 
 photo DSCN6396.jpg
 
De poeder voelt enorm zacht aan waardoor hij makkelijk swatcht en een goede pigmentatie heeft. Ook is hij niet té zacht zodat hij niet brokkelt en teveel fall-out geeft. 'Irresistible Chocolates' is een mooi lichtroze-bruingrijze duo. 'Irresistible Caramel Cream' is dan weer wat lichter met een mooie champagnekleurige highlighter en een lichtbruin-gouden tint. Ik vind ze allebei enorm prachtig.
 
 photo blogfotos-005.jpg
 
Zoals je ziet op bovenstaande foto, komt er heel veel kleur vanaf. Zelf combineer ik deze duo's het liefst. Ik vind ze heel handig om bijvoorbeeld mee te nemen op reis. In plaats van een oogschaduwpalet in je make-up tas(je) te stoppen, neem je gewoon deze 2 kleine doosjes mee. Het neemt amper plaats in maar je kan zowel een look voor overdag ALS 's avonds maken. 
 
Ik ben heel erg te spreken over deze nieuwe oogschaduws van Essence. Waarom veel geld uitgeven aan een MAC oogschaduw als de Essence-versie ook kwalitatief goed is ? En weet je wat ? Voor hetzelfde bedrag dat je aan een MAC-oogschaduw uitgeeft, kan je van deze Essence 3D oogschaduws er 5 kopen !
 
De Essence 3D oogschaduws kan je nog in 7 andere tinten vinden bij o.a. Kruidvat voor €2,89 per stuk.
 
Welke vind jij de mooiste ?
 
Stay gorgeous !
 
Anke

0 reacties:

Een reactie posten