woensdag 10 april 2013

Maybelline Fit Me Concealer

Concealer is iets wat ik elke dag gebruik. Niet alleen om de blauwe kringen onder mijn ogen te verdoezelen maar ook mijn (te) rode wangen en andere oneffenheden te camoufleren. Ik ben heel erg gehecht aan mijn Catrice All round Concealer Palet (klik hier voor het artikel) maar het werd ook eens tijd dat ik eens een andere uitprobeerde. De Maybelline Fit Me Concealer werd opgehemeld tot en met in de beautywereld. Ik kon natuurlijk niet achterblijven en kocht hem om te testen …

 photo DSCN5909.jpg
 

De Fit me-lijn van Maybelline is een goed concept om makkelijk je eigen kleur te zoeken. Ben je ook altijd aan het twijfelen tussen 2 kleuren foundations/concealers? ‘Fit me’ zal het makkelijk voor je maken ! Elke kleur heeft een nummer. Eenmaak je jouw nummer hebt gevonden, vind je makkelijk de bijhorende poeder en concealer terug.

 De verpakking van de concealer is een plastic tubetje met zwarte dop. Een sponsapplicator maakt het aanbrengen van de concealer gemakkelijk. Ik heb nr. 120 en deze is net ietsje te licht. Ik maak daar geen probleem van, het is niet dat ik net er een wit spookje mee lijk.
 
 photo blogfotos-001-2.jpg
 
In het Catrice palet heb je verschillende kleuren concealer. Roze voor de donkere kringen onder je ogen, groen voor de roodheden op je gezicht en de nude kleuren om verschillende puistjes weg te werken. Deze doet het allemaal in 1 ! Het is echt een enorm dekkende concealer, oneffenheden worden in 1 keer weggewerkt. Het verbaast me niet dat deze de lieveling is van vele mensen.

 
 photo blogfotos-002-1.jpg


Ik heb de test gedaan en probeerde de kringen onder mijn ogen te verdoezelen. Zoals je op de foto hierboven ziet, worden ze heel goed gecamoufleerd en dat met maar 3 stipjes ! Dat moet ik ook wel zeggen : hij werkt enorm zuinig. Wat mijn rode wangen betreft : je ziet er niet zoveel van op de foto maar als je de bovenste met de onderste foto vergelijkt, dan zie je een duidelijk verschil. Ik vind ‘em echt heel erg fijn. Hij is natuurlijk ietsje duurder dan Essence & Catrice maar even duur als eentje van MAC is hij zeker niet. Conclusie : een concealer die echt zijn geld waard is !


 
De Maybelline Fit Me Concealer kan je bij de drogisterij vinden voor € 7,99.
 
Heb jij deze concealer ook al eens uitgeprobeerd ?
 
Stay gorgeous !
 
Anke

0 reacties:

Een reactie posten