maandag 6 mei 2013

Catrice 'Glamazona' / Essence 'Ticket to Paradise' Collectie - Juni/Augustus 2013

De zomer zit eraan te komen en dan kan je je aan nieuwe make-up collecties verwachten. Make-up merken doen echt hun best om er elk seizoen iets van te maken. En wat dacht je ? Essence & Catrice komen weer uit met een LE collectie! Kijken jullie meer naar de productjes ?

 photo Vastleggeninvolledigscherm1052013161345bmp.jpg
 
Laten we beginnen bij de Glamazona collectie van Catrice: een collectie dat wordt gekenmerkt door metallics en krachtige kleuren van het regenwoud. De producten spreken voor zich ...
 
1. Absolute Eye Color - €2,89
Een schattig patroontje, langhoudend en intens pigment: dat zijn de kernwoorden voor deze oogschaduws.  Verkrijgbaar in 4 kleuren. 
 

 photo Collecties-001.jpg
Boven : I got the flower - Jungle Treasure
Onder : Lime Heart is Beating - cARMOURflage
 
 
2. Lip Colour Pen - €4,99
Deze doen me duidelijk denken aan de Chubby Sticks van Clinique ! Hier ben ik heel nieuwsgierig naar. Ze beloven glans te geven en je lippen niet uit te drogen. Verkrijgbaar in 2 kleuren.

 photo Collecties2-2.jpg
I got the flower - I'm a Survivor
 
3. Liquid Gold Topper - €3,99
'Vloeibaar goud'. Zo wordt het door Catrice omschreven. Je kan het aanbrengen op je ogen of zelfs over je hele lichaam voor dat highlighted effect.  
 photo Catr_Glamazona_GoldTopper.jpg
 
4. Ultimate Nail Lacquers - €2,99
Zoals altijd brengt Catrice nagellakjes uit bij een LE collectie. En deze keer is dat niet anders. De felle kleurtjes zijn helemaal niet weg te denken in deze collectie. Zo ook niet op onze nagels. Verkrijgbaar in 4 kleuren.
 photo Collecties1-3.jpg
Dirty Liana - I got the flower - I'm a Survivor - Lime Heart is Beating
 
En als special in deze collectie : een gouden crackle-nagellak ! Na zwart, grijs, blauw en rood : nu ook een gouden !
 photo Catr_Glamazona_Cracker.jpg
 
5. Defining Blush - €3,99
Als laatste zit in deze collectie ook 2 hele mooie blushes. Ook weer fel maar je kan ze natuurlijk met een lichte hand aanbrengen als je het wat minder wil. Verkrijgbaar in 2 kleuren.
 
 photo Collecties-3.jpg
I'm a Survivor - I got he flower
 
Deze collectie zal vanaf juli/augustus 2013 bij Kruidvat.
 
Laten we dan overspringen naar de nieuwe Essence collectie : Ticket to Paradise. De naam alleen al doet me wegdromen naar witte stranden, een blauwe zee en palmbomen, haha ! Ook deze productjes staan helemaal in het tegen van de vakantie, de kleuren zijn lekker zomers !

 photo Vastleggeninvolledigscherm1052013155030bmp.jpg
1. Oogschaduw - €2,89
Deze oogschaduws zijn niet in poedervorm en dat maakt ze juist geschikt om ze te dragen tijdens de zomer. Ze blijven langer zitten en kruipen niet in de lijntjes. Wil je meer kleur ? Breng meerdere laagjes aan voor een betere pigmentatie ! Verkrijgbaar in 3 kleuren.
 
 photo Collecties1-4.jpg
Dive with me to the Island - Deep Sea Baby - Tropical Heat
 
2. Lipgloss - €1,99
Felle kleurtjes op de lippen, is helemaal hip ! Daar heeft Essence natuurlijk ook aan gedacht. Een frisse gloss en een subtiele geur. Ideaal om mee in je strandtas te nemen. Verkrijgbaar in 3 kleuren.
 
 photo Collecties-002.jpg
Sun Said Red - Dive with me to the Island - My Treasure Island
 
3. Lipliner - €1,39
Fel gekleurde lippen kan natuurlijk soms een ramp betekenen : de kleur blijft niet zitten of kruipt juist overal. Om dit alles te vermijden, kan je best een lipliner gebruiken. En laat Essence er nu net met 2 uitkomen.  
 photo Collecties2-3.jpg
My Treasure Island - Sun Said Red
 
4. Nail Polish - €1,89
Zoals ik al bij de Catrice collectie zei : je nagels kunnen niet achterblijven, zij verdienen ook wat kleur ! Ook Essence komt met felgekleurde nagellakjes uit, die je een instant zomerboost geven. Verkrijgbaar in 4 kleuren. 

 photo Collecties-4.jpg
Dive with me to the Island - Tropical Heat - Sun Said Red - My Treasure Island

5. Shimmer Powder - €2,99
In de zomer kan glans zeker niet ontbreken. Essence is al een aantal keren uitgekomen met een highlighter en dat doet het deze keer weer. Niet slecht !
 photo ess_TicketToParadise_ShimmerPowder.jpg
 
6. Hair Mascara - €2,99

Ik zie je al denken : 'Een HAAR mascara?' Jep je leest het helemaal goed. Waarom je nagels, ogen en lippen fel maken en je haar niet ? En geen nood : wil je de kleur eruit, dan kan je gewoon je haar wassen ! Verkrijgbaar in 2 kleuren.
 photo Collecties-001-1.jpg
Rumble in the Jungle - Dive with me to the Island
 
Deze collectie kan je vanaf juni/juli 2013 bij Kruidvat vinden.
 
Dat was een heleboel informatie in 1 keer. Naar welke producten zijn jullie benieuwd ?
 
Stay gorgeous !
 
Anke

0 reacties:

Een reactie posten