zondag 5 mei 2013

Dove Beauty Sketches

Dove heeft al meerdere malen bewezen dat het niet alleen over uiterlijk moet gaan.  Innerlijk is ook heel belangrijk. Ik besef dat ik te weinig Inner Beauty blogposts maak, maar toen ik dit filmpje tegenkwam, MOEST ik er gewoon iets over schrijven. Vrouwen zijn mooi op hun eigen manier. Echter zijn er maar weinig die dat ook echt weten. Vrouwen cijferen zichzelf weg voor de partner, familie of gezin en denken niet altijd aan zichzelf. Ze voelen zich niet goed in hun vel. Dove wilde bewijzen dat dat allemaal kon veranderen…

 photo dove-bird.jpg
 

Dove lanceerde daarom een confronterende campagne. Ze vroegen aan een aantal vrouwen om zichzelf te beschrijven aan een forensische tekenaar zodat hij, achter een gordijn, de vrouwen kon tekenen aan de hand van hun beschrijvingen. Daarna werden de vrouwen beschreven door iemand anders. De tekenaar tekende ook die beschrijving. Beide tekeningen werden naast elkaar gehangen zodat de vrouwen het resultaat konden zien. Velen van hen konden hun ogen niet echt geloven. De tekeningen zagen anders uit ! Nochtans was het dezelfde vrouw. Voor een volledige reactie, kijk je best onderstaand filmpje :

 

Ik vind het filmpje prachtig in elkaar gestoken. Het levende bewijs dat vrouwen eerder de negatieve puntjes van zichzelf bovenhalen. Open je ogen en durf positief naar jezelf te kijken, je bent het meer dan waard ! Iedere vrouw zou zichzelf moeten respecteren voor wie ze is. Er is maar 1 iemand zoals jij, je bent ONVERVANGBAAR. Bedankt Dove, je hebt dit goed gedaan ! 

Wat vind jij van deze campagne ? 

Stay gorgous !
 
Anke

0 reacties:

Een reactie posten