woensdag 8 mei 2013

Moederdag cadeau ideeën

Moederdag is net geen week meer verwijderd. En bij Moederdag zet je je geliefde mama/zus/oma/tante/... graag eens in de bloemetjes. Letterlijk of figuurlijk ? Het blijft immers niet meer bij bloemen alleen. Een leuk cadeau hoort er ook bij ! Maar wat geef je nu ? Zit je ook al dagen/weken op voorhand te bedenken wat je haar kan geven zonder dat je in herhaling valt? Zit je zonder inspiratie ? Dan kan deze blogpost je misschien helpen !


1. L'Occitane Giftset - €20
L'Occitane is enorm beroemd voor zijn handcrèmes. Daarom hebben ze een giftset gemaakt met 3 van hun best verkochte handcrèmes en dat voor €20 ! Helemaal niet zo duur als je weet dat 1 handcrème dezelfde prijs heeft. L'Occitane kan je in Antwerpen vinden maar je kan het zeker ook online bestellen.
 photo P.jpg
2. Miss Dior- €74
Moeders en parfums : het is een geweldige combinatie ! Er zal niemand 'nee' kunnen zeggen tegen een parfum. Miss Dior is een klassieker die vele vrouwen graag ruiken. En het flesje is ook nog eens elegant om op je tafel te zetten. Tip : wees wel zeker of diegene die het cadeau gaat krijgen, zo'n geur graag ruikt. Het zou zonde van het geld zijn als dat niet het geval is ...
 photo 3348901016278.jpg
3. Rituals Deep Relaxation - €16,50
Moeders zijn altijd maar druk druk. Alles moet tot in de puntjes nauwkeurig zijn maar ze vergeten  vaak om zelf ook eens op adem te komen. Daarom is dit Deep Relaxation pakket van Rituals ook helemaal geen slecht cadeau. Zo gun je haar een 'me'- moment waar ze tot rust kan komen. Ze zal je heel dankbaar zijn, geloof me.
 photo product_details_deeprelaxation16614.jpg


4. Sisley L'Orchidée - €72
Heb je al iets meer te besteden en je mama/tante/zus/... is een even grote make-up liefhebber dan jij ? Dan is een Sisley Orchidée echt een perfect cadeau om te geven. Zoals ik al zei : hij is een beetje prijzig maar het is echt een prachtig product. Ik weet zeker dat ze er heel blij mee zal zijn.
 photo img-thing.jpg


En als je het ECHT niet meer weet ? Een cadeaubon is ook nog altijd leuk !

Weet jij al wat je voor Moederdag gaat kopen ?

Stay gorgeous !

Anke

1 opmerking:

  1. Leuke ideetjes :-) Ik ga bijna altijd voor beauty cadeautjes.

    BeantwoordenVerwijderen