woensdag 1 mei 2013

Favorieten van de Maand : April

And again : wat is de maand snel gegaan ! Het begint een beetje afgezaagd te worden, maar ik kan niet geloven dat een maand zo snel voorbij kan gaan. April was zeker de maand van de verrassingen, zowel privé als op vlak van nieuwe productjes te leren kennen ! Natuurlijk bestaan niet al mijn favorieten uit nieuwe producten, ik ontdekte ook oude schatten...

 photo DSCN7103.jpg
 
Laten we beginnen met een nieuw product : het Absolute Nude palet van Catrice. Moeilijk te pakken te krijgen (het is constant uitverkocht!) maar eenmaal je het in je bezit hebt, is het zijn geld meer dan waard. Het is echt een palet voor elke dag en als het moet, kan je er zelfs een lichtere versie van een bruine smokey eyes meemaken. Verder is ook mijn Maybelline Fit Me Concealer een favoriet geweest deze maand (klik hier voor het artikel). De dekking is enorm goed, de textuur is geweldig en je kan 'em zo bij de drogisterij krijgen voor ongeveer €9. Ik snap waarom vele mensen deze als favoriet hebben.
 
Verder heb ik Hema Highlighting Blush (klik hier voor het artikel) en Catrice Iced Caramel Macchiato Blush (klik hier voor het artikel) heel veel gebruikt deze maand.  Die van de Hema geeft me een hele mooi glow en zeker in de zon kan je deze glow goed zien. Over die van Catrice was ik eerst niet zo tevreden omdat de pigmentatie niet echt dat was. Ik heb 'em op vele manieren proberen te gebruiken, en ik denk dat ik erachter gekomen ben hoe ik 'em het beste aanbreng. Eens dat ik dit wist, gebruikte ik 'em met veel liefde ! 

 
 photo DSCN7106.jpg
 
Als laatste koos ik voor kleur deze maand. Mijn blauwe gel eyeliner van Catrice in Houston's Favorite was een van die producten die kleur toevoegde aan mijn dagelijkse look. Hij is iets droger dan de gewone zwarte gel eyeliner maar hij is echt ontzettend fijn in gebruik en heel gepigmenteerd. Als ik eens zin had om wat kleur te dragen, koos ik zeker voor deze eyeliner. A pop of color was zo toegevoegd !
 
Voor mijn lippen koos ik vaak voor de Revlon Lip Butter in Peach Parfait (klik hier voor het artikel). Hij voelt heel licht aan op de lippen en geeft je een subtiele glans. Jep, een teruggevonden favoriet !
 
Wat zijn jouw favorieten van deze maand ?
 
Stay gorgeous !
 
Anke

0 reacties:

Een reactie posten