vrijdag 17 mei 2013

Kruidvat 'Quick & Easy' Nail Polish Remover

Als je een nagellakliefhebber bent, dan weet je vast wel dat nagellak verwijderen soms een hele klus is, zeker als je van die felle kleuren of zelfs glitters gebruikt. Van gewone nagellak remover wordt al lang niet meer gesproken. Elk merk komt nu wel uit met zo'n potje met een sponsje in. Zo ook Kruidvat eigen merk. Omdat iedereen er toch wel enthousiast over was, wilde ik 'em zelf ook eens uitproberen...

 photo DSCN7136.jpg
 
De verpakking is een zwart potje met draaideksel. Eens je het potje opendraait, komt er een geur van chemische framboos je tegemoet. Is op zich niet storend maar na een tijdje begin ik het een beetje vervelend te vinden. Maar dat vergeef ik het wel als de werking maar oké is. Het potje bevat zo'n 75 ml.  

 photo DSCN7142.jpg
 
Het is zoals bij al die andere potjes : ook deze heeft een sponsje binnenin met een gaatje waar je je vinger kan insteken. Draai dan met je vinger langs de spons en je nagellak verdwijnt ! Makkelijker je nagellak verwijderen, kan bijna niet. Glitters zijn iets moeilijker om er af te krijgen, maar met een beetje geduld verdwijnt ook dat. Met fellere kleuren moet je echter wel oppassen. Eenmaal het potje verzadigd raakt, blijft de kleur rond je nagel hangen. 

 photo DSCN7148.jpg
 
 photo DSCN7150.jpg
 
Het enige nadeel aan dit product is dat het je vingers (en dus ook je nagelriemen!) enorm hard uitdroogt. Smeer daarom een goede hydraterende handcrème op en verwen je nagelriemen met wat nagelriemcrème (bijvoorbeeld de Lush Lemony Flutter). Dan is dit probleem in een mum van tijd opgelost !
 
Nagellak verwijderen is simpel, dat bewijst deze Kruidvat Nail Polish Remover wel. Of ik het opnieuw zou kopen ? Absoluut. Ondanks dat het mijn vingers uitdroogt, zou ik het niet kunnen missen. Gedaan met wattenschijfjes en flesjes nagellakremover, dit is gewoon vele makkelijker.
 
De Kruivat Nail Polish Remover kan je kopen bij Kruidvat voor €4,99.
 
Hoe verwijder jij je nagellak ?
 
Stay gorgeous !
 
Anke

0 reacties:

Een reactie posten