zondag 25 augustus 2013

Rimmel Scandaleyes Retro Glam Mascara & Eyeliner

Rimmel heeft al een tijdje een Scandaleyes mascara in zijn assortiment steken. Nu komt daar een vervolg op ! Ze lanceren 2 nieuwe producten van de Scandaleyes lijn : de Scandaleyes Retro Glam Mascara en de Scandaleyes Thick & Thin Eyeliner. Benieuwd waarover dit allemaal gaat ? Lees zeker even verder !1. Scandaleyes Retro Glam Mascara - €12,99
Deze mascara is een beetje geïnspireerd op de jaren '60 : mooie, lange wimpers met een goede krul erin. Rimmel probeert dit te evenaren door een zandloperborsteltje te gebruiken zodat de wimpers in 1 keer naar omhoog en naar voor worden geduwd. Door deze zandlopervorm claimen ze ook elke wimpertje te kunnen bereiken, en dat zonder klontertjes ! Ik ben benieuwd !2. Scandaleyes Thick & Thin Eyeliner - €7,99
De sixties look is natuurlijk niet helemaal compleet zonder eyeliner. Een mooi dikke wing was zowat het kenmerk in die tijd. Deze eyeliner heeft een 3D-punt zodat je makkelijk zo'n dikke wing kunt zetten. Wil je liever een dun lijntje ? Dat kan natuurlijk ook, je hoeft alleen de punt wat te draaien. Maar het strafste van al : de eyeliner zou binnen de 3 seconden opdrogen en zo nergens meer naartoe gaan ! Waarheid of verkoopspraatje ? Uittesten is de boodschap !

 
Beiden Scandaleyes producten zullen vanaf september 2013 in de winkels liggen, maar hier en daar heb ik ze al bij verschillende Kruidvaten ontdekt.
 
Ik ben erg benieuwd naar beide producten. Natuurlijk moeten deze ook uitgetest worden, dus verwacht je maar aan een vervolg !
 
Voor welke van de 2 ben jij het meest benieuwd ?
 
Stay gorgeous !
 
Anke

0 reacties:

Een reactie posten