woensdag 23 oktober 2013

2x NYC nieuws !

NYC is de laatste tijd heel goed bezig om nieuwe dingen uit te brengen. Zo zijn er deze maand al 2 nieuwe producten op de markt verschenen, misschien heb je ze zelfs al gespot in je plaatselijke drogisterij. Ik heb het dan ook over de NYC Smooth Skin Perfecting Toner en de NYC Smooth Skin BB !

 


1. NYC Smooth Skin Perfecting Toner - €3,49
Elk make-up merk heeft een goede primer in zijn assortiment nodig. Jammer genoeg zijn er veel make-up merken die helemaal geen primer ontwikkelen ! Een primer wordt gebruikt om je make-up langer op zijn plaats te laten zitten. Het zal je fijne lijntjes in je gezicht opvullen en de poriĆ«n verminderen zodat je een egale applicatie krijgt.
 
2. NYC Smooth Skin BB - €3,99
Ik denk dat zowat elk merk nu wel een BB creme heeft ontwikkelt, de ene al wat beter dan de andere. Ook NYC kan natuurlijk niet achterblijven, zij komen er nu ook met eentje uit. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren Light & Medium, wat het dus heel moeilijk maakt om een perfecte match te vinden. Het product belooft 14h te blijven zitten zonder te glimmen... Ik ben benieuwd !
 
Beide producten kan je sinds deze maand vinden in de drogisterij.
 
Stay gorgeous !
 
Anke

0 reacties:

Een reactie posten