zondag 20 oktober 2013

Snapshot


De vorige Snapshot dateert weer van een maand geleden, wat vliegt de tijd toch ! De foto's die volgen, vliegen je nog even mee terug naar mijn vakantie in Turkije. Ik heb het daar echt naar mijn zin gehad en dat zullen jullie aan de foto's ook wel zien. Verder is ook voor mij school weer begonnen (hip hoi ...pff). Kijk je mee ?

Laten we eerst even met de foto's van Turkije beginnen. Prachtig weer, mooie omgeving en toffe mensen leren kennen... Een supervakantie dus !

 
Mijn uitzicht uit het raampje van het vliegtuig. Het was mijn allereerste keer vliegen maar het viel reuze mee ! Het was zelfs zo leuk dat ik nu niet anders meer op reis wil gaan, haha ! We vertrokken in het regenachtige België en kwamen aan in het zonnig (en vooral warme!) Turkije.

 
Eenmaal de koffers uitgepakt, gingen we ons direct settlen aan het zwembad. Heerlijk !
 
 
Achter het zwembad lag de zee. Je kon dus kiezen in wat je wilde zwemmen. Het uitzicht was ook nog eens prachtig. Meer moest ik echt niet hebben ...

 
Een typisch ontbijtje in het hotel ... Njammie !
 
Natuurlijk kon een dagje shoppen ook niet ontbreken. We hadden op voorhand al opgezocht dat er een groot winkelcentrum in Bodrum was : OASIS. Wel, we waren met 4 meisjes dus je kan al raden dat we daar met veel plezier naartoe gingen ! Echt heel veel hebben we er niet gekocht, maar in Bodrum stad was dat wel het geval !

 
Onze buit na 1 dagje Bodrum *ahum* Niet allemaal van mij natuurlijk, haha !
 
 
Langs de Starbucks moesten we natuurlijk ook eventjes passeren. Ik nam een heerlijke Mango-Passion Fruit Juice. En ja : blijkbaar heet ik 'Anky' ...
 
 
Flormar is daar een redelijke bekende winkel qua make-up. Van de prijzen verschoot ik wel eventjes : zo goedkoop ! Ik heb een paar hele mooie pareltjes meegenomen, aan de blogpost wordt natuurlijk nog gewerkt !


 
Addicted !

 
Hey there !
 
Maar aan alle mooie dingen komt een einde en ook wij moesten (met veel spijt in het hart) terug naar huis.

 
Eenmaal thuis, ging ik aan de slag met filmpjes maken. Ik ben nu ongeveer bijna 2 maanden terug met school bezig maar ik ben heel blij dat ik vooruit gefilmd heb. Ik kom er nu amper aan toe.
 
 
Wat hou ik van mijn nieuwe sjaal uit Antwerpen. Ik heb 'em gekocht bij Five2Ten.

 
Ik had ook een paar dingetjes gekocht bij Kruidvat. Heb je de shoplog ervan al gezien ?
 
 
Sommige mensen merkten het inderdaad op : mijn haar was geknipt ! Dit heb ik laten doen voor Turkije. Mijn haar was gewoon te lang en té kapot onderaan, het was nodig een opknapbeurt te krijgen. Ook zit er ombre in, ben er heel blij mee !
 
 
En ja ... Daar stonden we weer op het perron, te wachten op de trein die mij naar school zou voeren. Bye bye uitslapen, hallo hechtisch leven !

 
Creepy !

 
Ik kocht EINDELIJK eens een stijltang ! Ik had er voordien nog nooit eentje gehad omdat ik 's morgens echt geen tijd heb om uren voor de spiegel te staan. Nu ik ombre heb, wilde ik er wel eentje omdat je met krullen de kleurovergang niet echt goed ziet. So far ben ik er tevreden over, de review zien jullie nog terug !
 
 
Dit was alvast het resultaat !


 
Dit is een nail-art die ik laatst maakte. Ik wou eens iets anders dan een gewoon simpel kleurtje op mijn nagels. Heel simpel eigenlijk om te maken en best een beetje fier op mezelf dat ik dit kon ! Als jullie er een tutorial van willen zien, just ask !
 
 
Zo ziet mijn bureau er dus de laatste tijd uit : bezaaid met papieren, boeken, naslagwerken... Om gek van te worden !


 
This song got stuck in my head !


 
Ik voelde me vorige week niet zo lekker : m'n slokdarmproblemen hadden me weer eens in hun greep. Ik kwam vroeger van school naar huis want ik stond te bibberen op mijn benen terwijl het koud zweet op mijn voorhoofd stond. Geen gezonde toestanden ! Ik heb uiteindelijk 3 badjes moeten nemen om terug opgewarmd te geraken. Gelukkig heb ik fantastische vriendinnen die de lessen voor me noteerden.
 
Dit was het weer voor vandaag !
 
Stay gorgeous !
 
Anke

2 opmerkingen: