woensdag 18 december 2013

Multifunctionele producten

Wat als je niet veel make-up producten hebt en je wilt geen geld spenderen aan overbodige dingen die je toch maar 1 keer gaat gebruiken ? Wel, ooit al gedacht om bijvoorbeeld je lipstick op een andere plaats te gebruiken dan alleen op je lippen ?


Veel producten zijn multifunctioneel. Om op dat voorbeeld van de lipstick terug te komen : heb je 'em ooit al eens geprobeerd als creme blush ? Als ik haast heb, maak ik wel eens gebruik van deze truc. Gewoon een paar stippen op je wangen zetten met de lipstick en dan goed uitblenden. Resultaat : een prachtige blush op je wangen !

Maar niet alleen lipstick kan multifunctioneel zijn. Als je meerdere kleurtjes in een highlighter paletje hebt, dan kan je deze als oogschaduw gebruiken. Of wat dacht je van concealer als oogschaduwbasis? Eyeliner als mascara ? Jep, je kan meer met 1 product dan je denkt !


Je hoeft het eigenlijk niet alleen bij make-up  te zoeken, haar-of lichaamsverzorging kan ook even goed multifunctioneel gebruikt worden. Ik heb er al eens een 'tip van de week' over gemaakt : conditioner als handcrème. Werkt heel goed !

Het voordeel van multifunctionele producten is dat je heel wat minder producten in je make-up tasje hebt zitten. Om dan nog maar te zwijgen over hoeveel geld je eigenlijk bespaart omdat je niet én een lipstick én een blush koopt. Ja hoor, PfB denkt ook aan de economische kant van het verhaal !

Gebruik jij wel een je make-up producten op een andere manier ?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten