maandag 24 maart 2014

Beautynieuws !

Het is weer eens tijd om alle beautynieuwtjes op een rij te zetten. Er komen weer wat hele leuke dingen onze kant op en die wil ik heel graag met jullie delen. Benieuwd welke dingen dat zijn? Lees dan zeker verder !


1. Essence 'Cookies & Cream'
Bij onze Noorderburen is deze collectie al een tijdje verkrijgbaar, bij ons zal hij pas volgende maand gelanceerd worden : de Cookies & Cream collectie ! Zoete kleurtjes : dat staat centraal in deze collectie.

Oogschaduw - €2,89



Lipgloss - €1,99

Jumbo Eye Pencil - €1,99

Blush - €2,99

Shimmer Pearls - €3,39

Nagellak - €1,99

Mini vijl - €0,99

Handcrème - €1,99



2. OPI Sheer Tints - €14,50
Ben je je gewone doorzichtige top coat beu ? Dan ben je bij OPI aan het juiste adres ! Zij hebben 4 nieuwe top coats uitgebracht ... met een kleurtje! Je kan ze over een nagellak aanbrengen maar op zichzelf dragen, gaat ook prima ! Hoe meer laagjes je aanbrengt, hoe duidelijker de kleur zal worden. Natuurlijk is er ook een mini-setje te koop, daarvoor betaal je €18,50. Verkrijgbaar midden april.



3. Bonacure Haartherapie : voor alle haarbehoeftes
Moeilijk om voor je haartype bepaalde verzorging te vinden ? Kijk dan eens bij Bonacure. Zij zijn recent uitgekomen met 7 haarverzorgingslijnen, voor elk haartype bepaalde producten. Van Volume Boosts tot Color Gloss Serums tot Smooth Perfecting Cream. De prijzen variëren : van €14 voor bijvoorbeeld de Repair Rescue shampoo voor beschadigd haar tot €19 voor de Moisture Kick Treatment. Verkrijgbaar bij Schwarzkopf verdelende kapsalons.



4. Eucerin Kids SPF+ Sun Lotion - €22,90/400 ml
Dat we ons dagelijks moeten beschermen tegen de zon, is je waarschijnlijk niet vreemd. Een dagcrème met SPF is dan ook snel opgesmeerd. Eenmaal de zonnestralen wat krachtiger worden, is het oppassen geblazen ! Voor de kinderen is het dan zeker nodig om in te smeren. Eucerin heeft deze Sun Lotion uitgebracht die bescherming biedt tegen UVA & UVB en die ook nog eens waterproof is. Verkrijgbaar vanaf april.



5. BE Creative Make-Up : nieuwe oogschaduwpaletten
Eigenlijk is het een schande dat ik nog nooit iets van BE Creative Make-up heb uitgeprobeerd. Maar misschien kunnen deze paletten mij wel van gedachten veranderen. Of je nu kiest voor natuurlijke tinten of een meer gedurfde combinatie van kleuren, je vindt je ding terug in 1 van deze 2 paletten. Verkrijgbaar vanaf 7 april.

Muse Palet - €29,95

Splendid Palet - €25,95

6. Schwarzkopf Blond Me
Ik heb altijd al blond haar gehad en heb nog nooit echt de drang gehad om van haarkleur te veranderen. Buiten ombré en highlights heb ik er nog nooit iets drastisch mee gedaan. Een goede verzorging is wel nodig aangezien sommige shampoo's mijn haarkleur niet ten goede komt. Schwarzkopf heeft een hele lijn uitgebracht voor de blondines onder ons. Van karameltinten tot natuurlijk blond, er is voor elk een Keratine Restore Shampoo (€14,95) , conditioner (€16,95) en treatment  (€19,95) beschikbaar. Verkrijgbaar bij de Schwarzkopf verdelende kapsalons.


Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten