maandag 10 maart 2014

NAKED 3

Er is al veel over verteld en verschenen, maar mijn kant van het verhaal wil ik alleszins nog doen. De Naked paletten van Urban Decay zijn zo gewild in ons landje, dat ik vind dat ze het eindelijk eens mogen proberen om het hier te verkopen (ze hebben alleszins mij als klant!). Ik wist dat, als ik naar Londen zou gaan, dat ik op z'n minst met 1 Naked palette naar huis zou komen. Naked 2 was oorspronkelijk mijn doel, maar toen kwam Naked 3 uit. Love at first sight ! Dat was het palette dat ik moest bemachtigen. Zo gezegd, zo gedaan.


De verpakking is een hard metalen doosje. Ik heb het Naked 1 palette niet : niet alleen vond ik de kleurtjes gewoon wat basic, ook de verpakking vond ik een no-go. Een kartonnen verpakking is niet echt handig, geef mij maar zo'n metalen doosje zoals bij de 2 laatste Naked paletten. 

De eerste 2 Naked paletten waren vooral gefocust op bruintinten : het eerste palette bevatte de warme tinten terwijl Naked 2 vooral voor de koelere tinten ging. Naked 3 is verre van bruin : liefelijke rozige tinten staan hier centraal !



In het palette heb je zo'n 12 prachtige kleuren, gerangschikt van licht naar donker. 3 ervan zijn mat, de rest hebben een glansje of bevatten een glittertje. De poeder op zich is heel zacht maar wat een PIGMENTATIE ! Jongens toch ! Swatches maken, ging vanzelf. Ik begin te snappen waarom iedereen zo zot is van deze paletten. Laten we even naar de kleuren kijken, shall we


Strange - een lichte crèmekleur, perfect om te highlighten onder het wenkbrauwbot.
Dust - een lichte roze kleur met zilveren glittertjes. 
Burnout - een lichte roze kleur, meer naar de peachy kant.
Limit - een koele roze kleur die nog eens mat is. Perfect om in de arcadeboog aan te brengen om je kleuren op je ooglid te blenden.


Buzz -  mijn favoriete kleur uit het palet : roze met een tikkeltje paar erdoor.
Trick - een prachtige goudroze kleur die je perfect kan combineren met de andere tinten in het palette.
Nooner - mat, ietsje donkerder dan Limit maar ook een goede kleur om te blenden.
Liar - een warme, lichte taupe kleur.


Factory - ietsje donkerder dan Liar. Deze is veel koeler.
Mugshot - een goud bronzen kleur.
Darkside - een taupe-grijze kleur, perfect om lichte smokey eyes mee te maken !
Blackheart - een donkerpaarse kleur met roze glittertjes.

Buiten het palette, zaten er ook 2 extra dingetjes bij : 4 samples van hun o zo bekende primer potions en een kwastje.


Wat kan ik zeggen ? Dit palette is gewoon een schot in de roos. Enig minpuntje ? De prijs. Dit is absoluut geen impulsieve aankoop, net omdat de prijs wat aan de hoge kant is. Wel moet ik zeggen dat je waar krijgt voor je geld. 

Het Naked 3 palette kan je online bestellen (o.a. op Sephora fr) voor €45.

Vind jij het zijn geld waard ?

Stay gorgeous !

Anke

2 opmerkingen:

  1. Ik ga binnenkort naar Londen en deze ga ik denk ik ook kopen. Hij is zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen