zaterdag 22 maart 2014

NYC Expert Last Nail Polish

Nu ik zo'n 2 weken continu in het labo heb moeten staan, zijn mijn nagels lakken niet echt een prioriteit. Een keer een paar plastic handschoenen aandoen en je manicure is naar de vaantjes. Gelukkig had ik het weekend voor mijn 2 laboweken nog wel eventjes tijd om mijn nagels te lakken en dat deed ik met deze 2 kleurtjes van NYC : de Expert Last Nail Polish.

De 2 kleurtjes die ik mocht testen waren Red me the News & A suitcase and a Donut.


Red me the News is een rode kleur met metallic finish. Niet direct een kleurtje waar ik meteen voor zou gaan, maar natuurlijk kan dit helemaal jouw ding zijn !

A suitcase and a Donut zit zowat tussen blauw & paars in. Deze heeft een creamy finish en vind ik dan ook prachtig.Beiden lakken schitterend ! Van de blauwe had ik het wel verwacht, over de rode kleur had ik mijn twijfels aangezien deze metallic was. Niets was minder waar ! Wanneer je 1 laagje aanbrengt, is dit meer dan voldoende. Ik ben wat perfectionistischer, dus die graag 2 laagjes op.

Ze claimen langhoudend te zijn maar dat zijn ze net niet. Na een goede 2 dagen heb ik al meerdere chips. Jammer ! 

De NYC Expert Last Nail Polish kan je kopen bij Kruidvat voor €1,99 per stuk.

Welke kleur staat op jouw verlanglijstje ?

Stay gorgeous !

Anke

1 opmerking:

  1. Ola, ik heb jou genomineerd voor een Liebster award http://orientalstyling.com/2014/03/liebster-award/ hier meer info!

    BeantwoordenVerwijderen